S druge strane ekrana: Latvija

Podijeli na Facebook Twitter
Filip Vale

Latvija

Plasman: 15. mjesto u drugom polufinalu (50 bodova)


Andrea: Iskreno, nastup na nacionalnom finalu me oduševio. Izgledao je kao spot. Nažalost, čim su maknuli tu crno bijelu boju na Eurosongu čar se izgubila. Sve je izgledalo monotono i nezanimljivo.

Ukupni dojam:ljutko

Bartol: Iako je nastup sasvim primjeren pjesmi, pjesma mi je toliko bolesno dosadna da sam jedva čekao da završi… Popunjavanje programa, a u ovom polufinalu je bilo potrebno puno, puno više.

Ukupni dojam:neutralko

Bojan: Ovaj nastup definitivno nije ostavio utisak na mene. Zbog svoje nevidljivosti i shvaćam zašto su nastup završili u polufinalu. Simaptična pjesmica doduše – i to je to.

Ukupni dojam:ljutko

Faruk: Moram priznati da sam bio ugodno iznenađen kako je ovaj nastup izgledao na ekranu. Mislim da su dali sve od sebe da nam dočaraju neku intimnu, country atmosferu. Kadrovi su bili lijepi, grafike umirujuće i zanimljive…

Ukupni dojam:smjesko

Luna: Nastup sa Supernove je imao neki štih. Ovo… I ne baš toliko. Previše širokih kadrova pozornice, puno boja (a ne bi smjelo biti toliko boja). No moram priznati da stojim kod ocjene s RN-a, zbog čega neće biti ljutko.

Ukupni dojam:neutralko

Marija: Voljela sam ovu pjesmu i žao mi je što je priča za Carousel završila lošim rezultatom. Drugo je polufinale imalo barem šestero sigurnih finalista, a Latvija je nekako upala u istu zamku kao i Finska. Intimni nastup s latvijskog izbora bilo je nemoguće prenijeti na eurovizijsku pozornicu dok se usput nekako izgubila i draž i emocija ove pjesme

Ukupni dojam:ljutko

Milka: Dosadan nastup kao i sama skladba. Čini mi se da isti nastup je već bio ranije..

Ukupni dojam:ljutko


Zanimljivosti:

Od 13 bodova koje je Latvija dobila od televotinga, 12 je stiglo iz Litve, a jedan samotni bod iz Moldavije.

Ovo je treće ispadanje Latvije iz polufinala zaredom.

Nakon Eurosonga, bend Carousel objavio je mini EP!

Ocijenite nastup Latvije

 • Užasna je (1) (18%)
 • Ne sviđa mi se (2) (29%)
 • OK je (3) (32%)
 • Dobar je (4) (10%)
 • Jako mi se sviđa (5) (11%)

Zahvaljujemo na glasanju

Loading ... Loading ...

Komentara 15

 1. Meni su pjesma i nastup na kraju ipak ostavili dobar dojam. Iako sam znao da neće proći, uživao sam u nastupu. Vokalno i scenski baš onako kako je i trebalo biti.
  Ocjena 3.

 2. Meni je pjesma bila odlična i smatram da je zaslužila bolji plasman, ali nije eurovizična i nešto što bi slušatelju odmah ušlo u uho…Nastup je bio korektan i kod mene su zaslužili 4.

 3. Meni je ovo bilo jako lijepo, iako su ostvarili više nego realan plasman i (zasluženo) ispali. Ovo mi odiše nekakvim neobićnim šarmom i navodi me na ponovo slušanje. Meni je ovo daaaaleko od dosadnog. 3/5

 4. Pjesma jednostavno traje predugo (tj. takav dojam ostavlja), a nastup je bio monoton i siv (onaj s nacionalnog izbora je bar pjesmi davao neku atmosferu). Ipak, pohvaljujem vokale. 2/5

 5. @escfan A kad mi je toliko dragih pjesama bilo u drugom polufinalu da sam i dalje ljut što su Fifi i cvjetno društvo prošli hahahqhahahah.
  Obećajem da danas stajem s tim hahahaha.

 6. Da je ostao možda crno bijeli efekt na barem prvom dijelu pjesme ja bih dao ocjenu 5.
  Inače samo znam da sam u ovih 3 minute uživao. Meni su se i kadriranje i scena i boje jako lijepo uklopile u ovu scenu i jednostavno ih je bilo lijepo slušati. Puno bi mi bilo draže da je ovo prošlo umjesto Danske, ali znalo se od početka da će ova pjesma nažalost ispasti. Više sreće dogodine!!!
  4/5

 7. Potpisujem Farukov komentar, stvorena je intimna i country atmosfera. Međutim, previše monotona pjesma nije imala nikakve šanse u tako jakom polufinalu. Ocjena: 3.

Odgovori