S druge strane ekrana: Mađarska

Podijeli na Facebook Twitter

 MAĐARSKA

Plasman: 8. mjesto u finalu (200 bodova)


Bartol: Odličan jezgrovit nastup, kombiniran sa pjesmom koja je nabijena emocijama- recept za sigurnih TOP10. Bravo Mađarska!

Ukupni dojam:smjesko

Bojan: Ovo se zove kad jednostavnošću želiš da postigneš maksimum. Zaista je ovo bio jedan efektan nastup i drago mi je što se našao u finalu.

Ukupni dojam:smjesko

Faruk: Ovu pjesmu sam zavolio puno prije Eurosonga i bio sam baš zadovoljan primjetivši da su i oni koji su je prvi put čuli, uključujući balkanske žirije, prepoznali kao vrhunsku. Nastup je zapravo osmišljen kao jedna priča, sa malim pauzama tijekom kojih gledamo violinisticu, a Jocijev vokal je doslovno ispunio cijeli Izložbeni centar. Mogli su i trebali biti bolje plasirani.

Ukupni dojam:smjesko

Luna: Nije dovoljno prevesti tekst pjesme kako bi se prenijela emocija, zbog čega me malo iznenadio njihov loš rezultat kod žirija. Ovaj nastup valja zapamtiti kao jedan od najbolje odrađenih u posljednjih deset godina.

Ukupni dojam:smjesko

Marija: Jedna od meni najzanimljivijih i najljepših izvedbi ovogodišnjeg Eurosonga pripada Mađarskoj. Tradicija i modernost su se savršeno dopunjavali i izgledali kao jedno. Sve je bilo savršeno posloženo, a svaki je čovjek na sceni znao svoj dio posla i odradio ga briljantno. Bravo!

Ukupni dojam:smjesko

Tomislav: Jednostavna scena koja ostavlja dovoljno prostora za Jocijeve emocije. I tu je ključ zašto je ova pjesma ovako dobro prošla na televotingu. Jedino mi ovaj ćup baš ne ide u glavu još, ali hajde!

Ukupni dojam:smjesko


Zanimljivosti:

Ovaj se nastup u finalu najviše svidio i hrvatskoj publici i žiriju. Kako Vam se sviđa akustična verzija?

Joci Pápai je dobio jednak broj bodova u finalu kao i Donny Montell prošle godine, ali se Litvanac plasirao na jedno mjesto niže.

Prisjetite se mađarske razglednice!

Ocijenite nastup Mađarske!

Zahvaljujemo na glasanju

Loading ... Loading ...

Sutra: San Marino

Komentara 11

 1. Ovakva intima unutar pjesme i samog nastupa me iznimno zaintrigirala. U tolikoj mjeri da sam nakon nastupa 2 minute gledao u ekran bez da sam išta slušao. Moj top 3.
  5/5

 2. ah, kako mi je drago što smo im dali duplih 12 bodova.. potpuno zasluženo kao i njihov plasman, samo ne znam kako ih je velika većina “stručnog” žirija bijedno nagradila.. no, publika spašava stvari
  originalnost na dijelu, emocije i violina = savršenstvo 😀
  5/5

 3. Jos jedna 5ica od mene u ovom projektu. Suvisno je bilo sto reci osim da sam ih podrzao i u televotingu. 😊

 4. Najbolji nastup u polufinalu uvjerljivo , čak bolji i od Bugarske , potpuno zaslužen top 10 , zaslužio je od mene ocjenu 5

 5. Eto druge petice od mene(možda sam malo stroga s obzirom da neki možda 5 petica imaju)! Jako dobra pjesma, originalnost, Mađari bi trebali biti ponosni što je predstavio njihov jezik, kao što sam već komentirala to je najoriginalnija pjesma ove godine! Sjećam se kad je bilo polufinale mi smo svi željeli Mađarsku u finalu i eto je tamo i naš žiri je nagradi! Svaka čast Joci!

Odgovori