S druge strane ekrana: Malta

Podijeli na Facebook Twitter

maltaMALTA

Plasman: 16. mjesto u polufinalu (55 bodova)


 

Bartol: Nisam očekivao ništa i dobio sam ništa. Ovo su bile najdosadnije tri minute ovogodišnjeg Eurosonga. A u minutažu je uključen i reklamni blok.

Ukupni dojam:ljutko

Bojan: Žena je izašla na pozornicu stala i pokazala da umje da pjeva. Tako bi se mogao opisati ovogodišnji malteški nastup. Naravno, nedovoljno za finale.

Ukupni dojam:ljutko

Faruk: Ova pjesma definitivno nije zaslužila nulu kod publike,a poogoto ne onaj neki bodovni sitniš kod žirija. Interpretacija kojom je Claudia održala kratku lekciju pjevanja mnogim drugim sudionicima i jedan klasičan, smirujući nastup su morali dobiti više. Možda ne toliko da Malta prođe u finale, ali i dalje tvrdim da je na ovogodišnjem Eurosongu bilo daleko lošijih pjesama i nastupa od ove.

Ukupni dojam:smjesko

Luna: Koliko mi je ostao upečatljiv nastup, govori činjenica da sam potpuno zaboravila da je Malta uopće bila na Eurosongu ove godine. A sudeći prema nuli iz televotinga, nisam jedina.

Ukupni dojam:ljutko

Marija: Uz prestatičnu izvedbu s tek pokojim korakom, tamnom plavom pozadinom i ionako zaboravljivom pjesmom razumljivo je zašto je Malta završila tako nisko. Bez obzira na sjajan vokal i emotivnu izvedbu ovo nikad nije namijenjeno prolasku tako da oni zapravo mogu biti presretni što nisu završili posljednji.

Ukupni dojam:ljutko

Tomislav: Mislim da su Maltežani pogodili dobar nastup za ovu pjesmu i da je Claudia dobro otpjevala. Jedini razlog zbog čega nisu prošli je izrazita dosadnjikavost onima koji ne vole ovakav tip glazbe. Ja nisam među njima.

Ukupni dojam:smjesko


Zanimljivosti:

Claudia nije dobila niti jedan bod od publike u polufinalu, što se nije dogodilo od 2009. godine. Podsjetite se koji je to nastup bio!

Unatoč tomu, žiri ju je vidio kao finalisticu i smjestio na osmo mjesto u polufinalu.

Claudia je uspjela doći na veliku eurovizijsku pozornicu iz devetog pokušaja. Pogledajte nastup iz 2012. kada se najviše približila odlasku na Eurosong!

Ocijenite nastup Malte

Zahvaljujemo na glasanju

Loading ... Loading ...

Sutra: Češka

Komentara 13

 1. DOOOSADNOO …pa mislim ako već imaš glas zašto imati ovu pjesmu, za koju se ne može smisliti bolji nastup. Pokopali su se pjesmom. No, hajd nastup je bio dostojan i elegantan, ali užasno dosadan. Neće biti jedinica,jer ipak ima puuunoo gorih.
  2/5

 2. Osobno, meni ova pjesma i nije toliko loša, ali jednostavno je – zaboravljiva.. i Claudia je, kao i neki njezini prethodnici imala lošu sudbinu da nastupa u drugom polufinalu koje je ponudilo svašta, no i da je bila u prvom polufinalu završila bi i iza Gruzije i Albanije..
  vokalno briljantna, ali scenski vrlo loše.. ništa ju ne ističe osim divovske bespotrebne vlastite animacije – mala Claudia i velika Claudia.. apsurno, i samo je Jascques imao smisla imati “velikog” sebe na platnu..
  mogli su to puuno bolje odraditi pa da barem dobiju i neki bod od publike, ovako 0
  3/5

 3. Dosadna pjesma, dobar nastup. Ja bih radije da su nam pjesme za popunu ovakve nego ono crnogorsku čudovište. I još, lol Malta je u finalu daleko češće od većine većih zemalja, i to zasluženo, za razliku od San Marina koji iznova i iznova šalje smeće i zasluženo ostaje u polufinalu (iskreno mi je misterija i prolazak 2014. ).

 4. Dosadno, neupečatljivo i nepamtljivo. Dakako, ona je otpjevala fantastično, no svi znamo da za uspjeh na Eurosongu treba puno, puno više od toga…

 5. A kad sam kod svoje profe iz povijesti ova pjesma kao da je iz povijesti, one od 2000-tih.

 6. Svima nam je jasno da je Claudia bila jedna od najboljih pjevačica tamo , i stvarno je super i ovo otpjevala , ali pjesma je dosadna ubi Bože , očekivano ispadanje.

 7. Claudia je i scenski i vokalno izvukla maksimum iz ove pjesme, ali problem neprolaska je sama pjesma. Prezaboravljiva da bi se itko za vrijeme glasovanja sjetio da ona uopce postoji.

Odgovori