S druge strane ekrana: Malta

Podijeli na Facebook Twitter
Filip Vale

Malta

Plasman: 14.  mjesto u finalu (107 bodova)


Andrea: Osjetilo se da Michela ima tremu, a to je utjecalo i na njene nešto lošije vokalne majstorije. Nastup je bio jako maštovit i šaren i meni je to izgledalo super. Imalo je priču i koreografiju, a kod mene to uvijek pali. Šteta da je nastupala prva.

Ukupni dojam:smjesko

Bartol: Realno jedino što je ovom nastupu falilo da uđe u top5 (da, top5) je karizmatičnija pjevačica koja se osjeća ugodno na sceni (tipa ZENA). Stvarno mi je žao da se Michela, iako je fino otpjevala ovu pjesmu u finalu, tek u zadnjim sekundama izvedbe počela osjećati stvarno ugodno. Dotad sam samo gledao kako se muči da “odradi” sve što mora, a pogled mi je stalno bježao na njene karizmatične plesače. Ipak zbog koncepta nastupa i kadriranja ne mogu ne dati smješka.

Ukupni dojam:smjesko

Bojan: Malta je konačno imala jedan dobro osmišljen i realiziran nastup. Michela je u finalu bila opuštena i dala najbolje od sebe i osvojila jedno pristojno mjesto. Vjerujem da ćemo je gledati još jednom na Eurosongu u godinama koje dolaze.

Ukupni dojam:smjesko

Faruk: Pjesma prema kojoj sam bio nepotrebno grub u „Razmišljamo naglas“. Nastup je bio jako pametno osmišljen, a koncept je obećavao možda i TOP 10 plasman. Jedino što je nedostajalo za to je činjenica da je Michaela djelovalo sedirano na sceni, kao da će nas sve skupa svake sekunde poslati gdje sunce ne sija i pobjeći s pozornice.

Ukupni dojam:smjesko

Luna: Ne želim ni zamišljati kako je bilo u publici kad su se te žarke boje izmjenjivale češće od čarapa. Meni osobno je nastup bio toliko dosadan da sam uzela mobitel i krenula igrati igricu.

Ukupni dojam:neutralko

Marija: Šareno, zanimljivo, mladoliko, poletno, vedro i veselo. Nastup je stvarno izgledao predivno i na kraju mislim da je i rezultat realan.

Ukupni dojam:smjesko

Milka: Maltežani su spremili nastup koji savršeno odgovara slkadbi. Ne bih ništa dodala.

Ukupni dojam:smjesko


Zanimljivosti:

Ovo je tek treći puta od uvođenja sistema 50:50 da je Malta u polufinalu dobila dovoljno glasova i od publike za prolaz u finale. Zanimljivo, da se pitalo samo žiri, Malta bi svake godine bila u finalu Eurosonga.

Michela je u finalu dobila četiri boda više od publike nego Ira Losco 2016. godine.

Bodovi publike su za Maltu ove godine stigli su iz četiri države – po 6 iz Armenije i Makedonije i po 4 iz  Australije i Azerbajdžana.

Jedina dvanaestica za Maltu stigla je od fiktivnog Bjeloruskog žirija, i to nakon objave rezultata.

Ocijenite nastup Malte

 • Užasan je (1) (7%)
 • Ne sviđa mi se (2) (10%)
 • OK je (3) (10%)
 • Dobar je (4) (31%)
 • Jako mi se sviđa (5) (42%)

Zahvaljujemo na glasanju

Loading ... Loading ...

Komentara 18

 1. Dobro osmišljen nastup, baš paše uz pjesmu. Njoj je falilo energije. Tek sada mogu reći da me pjesma ne nervira ko prije, napokon sam se navikla…

 2. Meni osobno je nastup bio toliko dosadan da sam uzela mobitel i krenula igrati igricu.

  Ovo mora bit loša šala. Ako je ovo dosadan nastup onda ne znam koji nije.

 3. Ja stvarno volim ovu pjesmu i nastup je bio vrlo dobro osmišljen (jedino što mi je koreografija na trenutke izgledala smješno). S druge strane, Michela je bila dosta drvena, i trema joj se osjetila u glasu. Općenito mislim da ovakav tip pjesme nije za nju (na X-factoru je pjevala isključivo balade). 4/5

 4. Mladoliko, veselo, Michelu i pjesmu volim od početka. Meni je tu sve štimalo. Jedna od mojih favorita ove godine. Šteta što je otvorila finale. Zaslužila je lijevu stranu tablice.
  Ocjena: 5

 5. Ovaj nastup nije bio loš, dapače jako su ga dobro osmislili. Nažalost, trema je dosta pojela Michaelu i zbog toga mislim da je imala lošiji plasman. Ocjena: 4

 6. Nastup mi se jako svidio. Koreografija, kadriranje, pozadina,… ma sve je bilo izvrsno. Jedini problem je bila Michaelina trema i ukočenost, ali meni je ipak bila simpatična. 😀

 7. Ovo po mom misljenju jedan od najboljih nastupa ove godine. Sve je zaista izgledalo odlično. Ovo je zaslužilo top10 plasman, ali je taj redni broj nastupa je uzrokovao los plasman kod publike, a i ziri ju je mogao pogurati. Kad su mogli pogubljenog Isaiaha 2017. staviti na cetvrto mjesto zasto ne bi Michelu ove godine. Jedina stvar koja mi se nije svidjela je ona skroz prva scena koja je izgledala malo klišeasto. Ocjena (5)

 8. Pjesmu volim, stvarno je catchy i brzo ulazi u uho, ali nastup mi je bio malo too much. Vidom što je Malta htjela, ali je, po meni, to bilo ne baš dobro realizirano. 4/5

 9. Meni je Malta opravdala očekivanja. Pjesmu gotivim od početka. Odličan nastup, super koreografija i plesači. Michela je preslatka, ali problem je trema i ukočenost na sceni. Zbog toga je vjerojatno vokalno bila nesigurna, a i djelovala je kao da stalno razmišlja kako ide tekst ili koji pokret treba napraviti…
  Ocjena 4.

 10. Ovo me neodoljivo podsjeća na Iru Losco 2016.. Prenapuhana pjesma, ultrairitantna kampanja(na svakom božjem videu mi je Chameleon izletio kao reklama), obećanja da će nastup biti spektakularan i hvaljenje sa svjetskim facama koje ti osmišljavaju taj vrhunski nastup. Što sam dobio? Basic koreografiju, jeftine kričave pozadine(od kojih mi se svidjela jedino ona džungla), nekarizmatična pjevačica sa nestbilnom vokalnom izvedbom. Zapravo meni je jako žao Michele što je nastupala za delegaciju kojoj je bitnije propagirati pjesmu, nego se baviti dobrim nastupom. Htio bih da još jednom dođe na eurosong, jer mi ovo nije ličilo na ništa.
  2/5

 11. Istina je da je Michela bila vidno nervozna, ali plesači su ju izvukli. Kad tome dodamo odlično osmišljen nastup i jednu od najviše catchy pjesama ove godine, sasvim je zasluženo izborila finale. Očekivao sam i Top10 plasman, ali što je tu je. Ocjena: 4.

 12. Meni najdraža pjesma ove godine, je da je Micheli falilo karizme i prezentnosti (i spari se loš redni broj i eto ti onakav plasman), ali meni to nije toliko smetalo 5/5

Odgovori