S druge strane ekrana: Nizozemska

Podijeli na Facebook Twitter
Filip Vale

NIZOZEMSKA

Plasman: 18. mjesto u finalu (121 bod)


Andrea: Čudan nastup, ali ono…Okej? Nisam ni očekivala nešto puno, tako da me ni nije imalo što razočarati. Onaj dio kad svi počnu skakati i plesati oko Waylona kao oko nekog njihovog idola mi je malo, hajdemo to rako reći, nedokučiv pa čak i zastrašujuć haha.

Ukupni dojam:neutralko

Bartol: Cijeli ovaj nastup sam se pitao zašto je Nizozemska u finalu. I nisam mogao pronaći validan odgovor. Pohvala vokalu, sve ostalo mi se nije svidjelo.

Ukupni dojam:ljutko

Bojan: Koliko volim ovu pjesmu, toliko ne i nastup. Zar nisu mogli smisliti nešto konkretnije od bacakanja plesača oko Waylona i pozornici? Baš sam razočaran konceptom nastupa i njegovim stajlingom, točnije tim animal print sakoom. Moglo je i bolje.

Ukupni dojam:ljutko

Faruk: Nastup koji razumijem, ali definitivno nije nešto što me impresioniralo u bilo kojem trenutku. Pogodili su oni tu atmosferu nekog country-rock izričaja, Waylon je vokalno bio na razini zadatka, ali jednostavno ništa od tog me neće natjerati da ovaj nastup pogledam još koji put.

Ukupni dojam:neutralko

Luna: – Na prvu mi je nastup bio what the heck, ali krajnji rezultat i nije ispao tako loš kako se isprva činilo. Čak su mi se i ovi krumperi smilili. Jedino što bih mijenjala jest Waylonovu jaknu.

Ukupni dojam:smjesko

Marija: Country pjesma i jedan koncertno osmišljen nastup rezultirali su prosječnim rezultatom. S obzirom na sve okolnosti i prije svega pjesmu koja ipak nije bila u rangu s najboljima ove godine, rekla bih zasluženo. Ja nisam preveliki fan ovakvog žanra niti nizozemskog forsiranja njime na Eurosongu tako da sam cjelokupnim ovogodišnjem pokušajem ostala poprilično ravnodušna.

Ukupni dojam:neutralko

Tomislav: Nastup je bio stvarno mlak i nikakav, ali jasno je da to nije niti bila želja Nizozemaca. Oni su ipak težište htjeli staviti na vokal i samu pjesmu. S obzirom na rezultat, to im je i uspjelo.

Ukupni dojam:neutralko


Zanimljivosti:

 • Žiri je spasio Nizozemsku od ispadanja u polufinalu. Smjestio je Waylona na 4. mjesto, dok ga je publika nagradila tek 12. mjestom
 • Usred priprema za Eurosong, Waylon je objavio sliku kojom je javnosti obznanio da on i njegova partnerica Bibi Breijman očekuju dijete

 • Prisjetimo se Waylonovog prvog, i uspješnijeg pokušaja na Eurosongu. Sviđa li Vam se više Calm After The Storm ili Outlaw In ‘Em?

Ocijenite nastup Nizozemske

 • Užasna je (1) (18%)
 • Ne sviđa mi se (2) (41%)
 • OK je (3) (26%)
 • Dobar je (4) (12%)
 • Jako mi se sviđa (5) (4%)

Zahvaljujemo na glasanju

Loading ... Loading ...

Sutra: Austrija

Komentara 9

 1. Pjesma mi je skroz OK. Njegovi vokali dosta dobri, međutim scenski nastup je bio veliki letdown, jednostavno veliki mess i ništa drugo. Moja ocjena je čistih 3/5

 2. Pjesmu koju jos i nekako mogu progutati u situaciji da izedem s ekipom u neki rock klub i ludujemo do jutra pokopao je uzasno nezanimljiv i dosadan nastup. Nisam se ni trudio pogledati ga, jednostavno kak bi mi doma rekli – nis s nicim…

 3. Ovo je toliko iritantno i dosadno da mi je nevjerovatno žao što je pored ovoga ispala latvija.
  1/5

 4. Najgora i najiritantnija ovogodišnja pjesma.

  Nije ovo trebalo da dođe ni do Portugala, a kamoli do Altice Arene. O finalu i da ne govorim.

  Ocjena 0.

Odgovori