S druge strane ekrana: Slovenija

Podijeli na Facebook Twitter
Foto: F.Vale

SLOVENIJA

Plasman: 17. mjesto u polufinalu (36 bodova)


Bartol: Istina je da su LED ekrani vrlo dobro ukomponirani u ovaj nastup, ali kada nakon tek jedne minute pjesme padnete ničice na koljena, u pokušaju da prenesete dramu i emociju koju ste sami morali izmisliti jer je u pjesmi nema, na vidjelo dolazi da se ništa bolje nije ni moglo izvući iz ove pjesme. Također se nadam da nakon ovog nastupa jedno dulje vrijeme neću vidjeti pokazivanje kameri da se približi à la Jüri Pootsmann.

Ukupni dojam:neutralko

Bojan: Stage sa LED ekranima je zaista dobro zamišljen i iskorišten, ali to je u suštini to jer s pjesmom nije se moglo dalje od polufinala.

Ukupni dojam:neutralko

Faruk: Iako smo se u Razmišljamo naglas svi složili da Omarova pjesma praktično – ništa ne valja, mora se priznati da ju je on, takvu kakva jest, u Kijevu otpjevao na jednoj zavidnoj razini. Nastup, s druge strane, očekivano statičan i nezanimljiv. Omarove facijalne ekspresije manijaka iz vozila javnog prijevoza zaista ne bih komentirao.

Ukupni dojam:neutralko

Luna: Ovdje se ništa nije moglo uništiti jer je slovenski nastup uništen još u veljači, odabirom ove pjesme za Kijev. K tome, još je drugo izvođenje refrena bilo falš. Ali čestitam Omaru što je uspio u nečemu što je jedino Valentini Monetti uspjelo 2012. i 2013. – dva odlaska na Eurosong, dva ispadanja u polufinalu.

Ukupni dojam:ljutko

Marija: Nije li ovakav rezultat bio očekivan ili je netko bio iznenađen konačnim plasmanom? Pretpostavljam da smo do sljedeće pobjede Ukrajine (ako se to u skorijoj budućnosti dogodi) i održavanja Eurosonga u Kijevu mirni od njegovog sudjelovanja. On ionako samo želi putovati i razgledavati ukrajinsku metropolu pa se toplo nadam se da je uživao u posjetu.

Ukupni dojam:ljutko

Tomislav: Mislim da je bilo prilično teško iz ovakve dosade od pjesme izvući bilo što više iako je Omar to na kraju dobro i otpjevao. Žao mi je Slovenci, ali više sreće drugi put.

Ukupni dojam:neutralko


Zanimljivosti:

Omar Naber se vratio na mjesto gdje je prije 12 godina nastupao prvi puta za Sloveniju. Pogledajte kako je to izgledalo:

https://www.facebook.com/OmarNaber/videos/1841272809219944/

Slovenska je turistička zajednica objavila promotivni video u kojem se prikazuje krajolik te zemlje, dok u pozadini svira upravo On My Way.

28. travnja je Omar Naber prvi puta izveo i slovensku verziju svoje pjesme, imena Tam nekje. Poslušajte!

Ocijenite nastup Slovenije

Zahvaljujemo na glasanju

Loading ... Loading ...

Sutra: Ukrajina

Komentara 12

 1. Ljudi jednostavno ne vole ovu pjesmu, pa tako ni ja. Ali cinjenica je da ju je vrhunski scenski nastup jako uzdignuo. Cak do te granice da sam mislio da ce je ziri spasiti od ispadanja u pf. Medjutim ipak ocekivano Omar opet nije usao u fi ale iako bih radije njega gledao nego australca koji se progurao tamo.

 2. Meni osobno slovenska pjesma je jedna od dražih ove godine. Ima ova pjesma svoju priču i daleko najbolja verzija i nastup bili su oni s Eme. No preinaka pjesme, a i Omarovo pretjerano grimasiranje na sceni u Kijevu, potpuno su uništili i najmanju nadu za finale. Ne kažem da bi s prvotnom verzijom prošao u finale, ali daleko bi bio od predzadnjeg mjesta.

 3. Fantastičan nastup, ali je pjesma jaaako dosadna, i nevjerovatno ali na slovenačkom još dosadnija. Režija odlična, svjetlosni efekti odlični, pozadina dobra. 2/5

 4. ovo mi je tek četvrto slušanje ove pjesme, no prvotna impresija je ostala ista – zaboravljiva uspavanka..
  istina je da je Omer vokalno rasturio i da je nastup bio solidan, ali.. meh..
  no jedno je sigurno – ispunio je svoju kvotu odlazaka na esc jer Slovenci ovakvu pogrešku kao ove godine više neću ponoviti (barem se nadam)..
  2/5

 5. Ja ove godine gledala samo drugo polufinale, jer prvo nisam stigla, no prvi put da sam odgledala cijelo. I da, ova pjesma nije baš tako zaboravljiva(meni) jer ja ponekad pjevuckam refren.

 6. Pjesma se meni sviđa , on je dao 100% od sebe, ali bilo je jasno kao dan da neće u finale , pjesma nije dovoljno konkurentna za esc i nažalost vrlo je zaboravljiva široj masi pred TV koja prvi put sluša sve pjesme u polufinalu , ocjena 3

 7. Slušajući ovu pjesmu sjetih se ove sezone i moga tromjesečnog komentiranja. Ja ne znam zašto ovo nije u finalu. Nastup nije specifičan, ali je kvalitetan. Vokalno je Omar doista dobar. Nemam zamjerki na pjesmu,jedno vrijeme mi je bila čak za top10. Kritika za nastup je to što on nije proživljavao pjesmu već to što je nakon 100 godina došao se ponovno pokazati na Eurosongu-to mu je bilo glavno (što se i vidi u nastupu.) Ali da-finale je zaslužio.
  Ocjena nastupa: 3

 8. Ah što reći, svi smo se složili u svakom komentiranju da Slovenci neće vidjeti finala i to se dogodilo. Definitivno je Omar iz ove pjesme izvukao najviše što se moglo, no to jednostavno nije bilo dovoljno za prolazak u finale…

Odgovori