S druge strane ekrana: Španjolska

Podijeli na Facebook Twitter

ŠPANJOLSKA

Plasman: 26. mjesto u finalu (5 bodova)


Bartol: Iskreno htio bih uzeti isto ono što su uzeli prateći gitaristi prije ove izvedbe, jer takvu hiperaktivnost nisam već dugo vidio. Nego da se vratim na Manela – ne može se iz ničega napraviti nešto. Jedini kvalitetan dio ovog cijelog nastupa je onaj oko druge minute kada su na boardovima iz ptičje perspektive. Doduše onaj krik uništi i taj trenutak.

Ukupni dojam:ljutko

Bojan: Ovo su bile mučne tri minute.

Ukupni dojam:ljutko

Faruk: Kad ni ovakav pjesmuljak ne možeš izvesti tako da ne postaneš predmet isprdavanja interneta onda je stvarno trenutak da počneš razmišljati da se u životu baviš nečim drugim. Zamišljeno kao lepršavo, mladenački i veselo, ali je, u kombinaciji s katastrofalnim Manelovim izvođenjem, završilo kao jako, jako tužno.

Ukupni dojam:ljutko

Luna: Kad moj otac, koji inače ne čuje na jedno uho, iz druge prostorije uspije čuti koliko je Manel omašio intonaciju, onda  možete zamisliti koliko sam jako pritiskala uši da si ublažim bol u ušnim kanalima. KATASTROFA.

Ukupni dojam:ljutko

Marija: Ne znam kako Vama, ali meni je ovo bilo neugodno gledati. Dobro, već s odabirom pjesme bilo je jasno kakav će rezultat biti i nitko se oko ovog nije ni želio potruditi. Ovaj je nastup odrađen onako, reda radi i to se uvelike osjetilo. Što se tiče njegovih vokalnih sposobnosti ja bih radije preskočila tu temu. Dovoljno je samo reći da nije briljirao.

Ukupni dojam:ljutko

Tomislav: Prilično neupečatljiv i nemaštovit nastup. No što i drugo je bilo za očekivati kad je i sama pjesma bila takva. Vokalo je bilo loše, a tek ono pucanje glasa pri samom kraju pjesme? Jako loše.

Ukupni dojam:ljutko


Zanimljivosti:

Svih 5 bodova koje je dobio, Manel je dobio od portugalske publike. Tako je postao prvi izvođač koji u finalu nije dobio niti jedan bod od žirija od njegovog ponovnog uvođenja 2009. godine.

Poslušajte cover pjesme Eda Sheerana The A Team, u izvedbi Manela i bugarskog predstavnika Kristiana Kosova. 

Prisjetite se španjolske razglednice!

Ocijenite nastup Španjolske

Zahvaljujemo na glasanju

Loading ... Loading ...

Sutra: Finska

Komentara 11

 1. Čim sam čuo španjolsku pjesmu, rekao sam da će biti zadnja i da će imati 0 bodova. Čisti TRASH! Ovdje jednostavno ništa ne štima…banalnost teksta, glazbe i Manelove vokalne nesposobnosti…Dragi Španjolci, mistere šaljite na drugi izbor, a ne na Eurosong, prošlo je to vrijeme kad je bilo dovoljno da se prelijepi maneken s bujnom kosom i gitarom samo pojavi na pozornici.

 2. Ovo sam mislio napisati za Litvu, ali može i sad.. kako je ovo čudo uopće pobijedilo na nacionalnom izboru?? ah, da.. money, money, money 😀
  već ionako užasnu pjesmu, live nastup ju je dodatno “uljepšao”.. da sam Španjolac te tri minute bih proveo u jednoj rupi.. doduše, to bi moglo važiti i za još poneke.. dovoljno je samo prisjetiti kakva je erupcija oduševljenja uslijedila kad su dobili 5 bodova u televotngu.. mislim da je i Manel pao sa kauča 😀
  1/5.. Manelov “falš” pri kraju dodatno je srozao i najmanje izglede za dvojku..

 3. Pobjeda mu je namještena, ono je bilo mučno za gledati na Esp nacionalnom finalu.
  Bilo kako bilo, po meni je zaslužio biti predzadnji jer mi je Švabica gora bila.

 4. Zašto nisu poslali Mirelu zašto.Ne bi sigurno bili zadnji da ih je ona predstavljala sve u svemu ovo je jako loše stoga je moja ocjena 2

 5. Bolje je Zeko i potočić nego ovo smeće , užas , jedna od najgorih esc pjesama u povijesti , nemam riječi kojim bi opisao ovu katastrofu , još da je dobro i izveo možda bi bio i predzadnji , ovako je samo potvrdio ovaj užas ,neka se zahvale susjedima za nezasluženih 5 bodova .

 6. Španjolska mi je valjda jedina zemlja na eurosongu koje mi nije žao kad postigne loš rezultat … Ili precijene svoju pjesmu uspoređujući ju sa Božanskim pa se dogodi flop ili se dogodi ovo…
  Nemam dara za pjevanje al sigurno bih izveo ovu pjesmu bolje od Manela … Onaj neoprostivi falš je uspio uništiti čak i simpatičnost … OK, neću dalje …
  1/5

Odgovori