S druge strane ekrana: Švicarska

Podijeli na Facebook Twitter
Filip Vale

ŠVICARSKA

Plasman: 13. mjesto u polufinalu (86 bodova)


Andrea: Kada se sjetim onog kičeraja prošle godine, ovo je bilo izuzetno dobro. Malo over the top baklji po pozornici, ali okej. Corrine je izuzetno zgodna btw. i super mi je što se nije sramila pokazati to na stageu.

Ukupni dojam:neutralko

Bartol: Traverzija razine ispadanja Mei Feingold u polufinalu Eurosonga. Kada jedan nastup tako odiše pobjedničkim žarom ispadne u finalu, ne mogu se ne zapitati – a što su još trebali učiniti da prođu u finale?

Ukupni dojam:smjesko

Bojan: Prvo – kako savršeno ova djevojka izgleda!!! Drugo, pored Grčke, ovo je također ogromna greška ovogodišnjeg Eurosonga jer se ovaj nastup trebao ponoviti u finalu, preciznije Švicarska je trebala biti u finalu. Naravno, ovo još uvijek nije najveća greška natjecanja, tek ćemo stići do nje. Švicarci su i prošle godine zaslužili biti u finalu, a za ovu sam bio siguran, tako da me je njihov neprolazak baš neprijatno iznenadio. Sve, ali apsolutno je sve štimalo od interpretacije, energije, nastupa. Mislim da sam za njih jedino dobio dojam da su iskoristili kompletnu pozornicu.

Ukupni dojam:smjesko

Faruk: Stvarno ne znam što je pošlo po krivu u ušima i očima  gledatelja i članova žirija, pa ovo nije prošlo u finale. Nastup koji je dostojan koncerta, s toliko energije i toliko emocije, da sam na kraju pomislio kako bi Švicarci mogli i u TOP 3 prvog polufinala. Ali, ne lezi vraže, čak ni ovakav fenomenalan nastup nije bio dovoljan za finale Švicarske. Da se čovjek pomalo i zapita – šta bi trebalo biti.

Ukupni dojam:smjesko

Luna: Dragi europski puče, zašto ti toliko smetaju jaki baršunasti ženski glasovi? Što su ti oni skrivili? Ovo je MORALO naći svoje mjesto u finalu. Ovo je jedan od rijetkih nastupa koji je iskoristio cijelu pozornicu i to na dobar način. Ovaj vrhunski nastup, kakvog se ni najveći rock bendovi ne bi sramili, nije zaslužio da bude iza nekih.

Ukupni dojam:smjesko

Marija: Ako je Švicarska ikad zaslužila prolazak u finale onda je to bilo ove godine. Imali su sve – i pjesmu i nastup i vokal, pa čak i „vatromet“. Bili su odlični!

Ukupni dojam:smjesko

Tomislav: Sad napokon znamo tko je bacao baklje na utakmici Hrvatska-Češka na Euru u Francuskoj. Šalu na stranu, nastup i vokalna izvedba izvrsni, čudi me da ovo ipak nije našlo svoje mjesto u finalu.

Ukupni dojam:smjesko


Zanimljivosti:

 • Ovo je četvrti puta zaredom da je Švicarska ispala u polufinalu Eurosonga
 • Da se pitao samo žiri, Švicarska bi prošla u finale kao desetoplasirana
 • Poslušajte Onetake verziju pjesme Stones!

Ocijenite nastup Švicarske

 • Užasna je (1) (1%)
 • Ne sviđa mi se (2) (4%)
 • OK je (3) (11%)
 • Dobar je (4) (21%)
 • Jako mi se sviđa (5) (63%)

Zahvaljujemo na glasanju

Loading ... Loading ...

Sutra: Latvija

Komentara 8

 1. Na ovom nastupu je sve štimalo. Od pjesme, nastupa, vokala, energije, odjeće… apsolutno sve. Ovo je trebalo biti u FINALU! Švicarska je opet nepravedno ostala u polufinalu kao i prošle godine…

  Ocjena: 5

 2. Iskreno ni ne čudi me rezultat s obzirom da se moglo očekivati kod publike flop da će biti,ali sve u svemu jedan jako dobar i energetičan nastup
  Ocjena 5

 3. Nakon sto smo prokomentirali najvecu nepravdu ovogodisnjeg eurosonga red je da prokomentiramo jos jednu. Pa sto se s tom publikom desava? Ovo je moralo vidjeti finale. Moralo!!!!

 4. Ne mogu vjerovati da ovo nije prošlo. Definitivno podcijenjeno od strane europske publike, ali i žirija. Zaista izvrstan nastup!
  5/5

 5. Meni je ova pjesma bila tek 11. u polufinalu, ali mi se nastup toliko svidio da mi je na kraju bilo žao što nisu ušli u finale.

  Ocjena 5.

Odgovori