Saara objavila “Domino”, poznata polufinala u Armeniji

Podijeli na Facebook Twitter
seiska.fi

 ARMENIJA

Nakon nekoliko dana čekanja armenska televizija ARMTV napokon je objavila redoslijed nastupa u polufinalima svog predizbora za Eurosong 2018. Depi Evratesil. Kako su raspoređeni, pogledajte ispod.

Prvo polufinale (19. veljače)

Kojih petero natjecatelja će se kvalificirati u finale "Depi Evratesila 2018" (prvo polufinale)

 • Gevorg Harutunyan – Stand Up (10%)
 • Angel – Heartbeat (17%)
 • Lusine Mardanyan – If You Don’t Walk Me Home (6%)
 • Zhanna Davtyan – Unbreakable (7%)
 • Mger Armenia – Forever (3%)
 • Nemra – I’m a Liar (10%)
 • Hayk Kasparov – Enamórame (4%)
 • Tamar Kaprelian – Poison (Ari Ari) (27%)
 • Robert Koloyan – Get Away With Us (7%)
 • Gata Band – Shogha (9%)

Zahvaljujemo na glasanju

Loading ... Loading ...

Drugo polufinale (22. veljače)

Kojih petero natjecatelja će se kvalificirati u finale "Depi Evratesila 2018" (drugo polufinale)

 • Maria’s Secret – Escape (11%)
 • Arman Mesropyan – What You Hide (0%)
 • Kamil Show – Puerto Rico (23%)
 • Suren Poghosyan – The Voice (7%)
 • Amaliya Margaryan – Waiting for the Sun (18%)
 • AlternatiV – Stare With Me (3%)
 • Tyom – Follow The Ocean (5%)
 • Sevak Khanagyan – Qami (11%)
 • Mariam – Fade (4%)
 • Asmik Shironyan – You And I (19%)

Zahvaljujemo na glasanju

Loading ... Loading ...

U finale Depi Evratesila, koji je na rasporedu 25. veljače, naći će se sveukupno deset natjecatelja (po pet iz svakog polufinala). Armenskog predstavnika u Lisabonu izabrat će publika i međunarodni žiri u omjeru 50-50.


 FINSKA

Finska ovogodišnja predstavnica Saara Aalto nastavlja s objavom svojih pjesama za nadolazeći Uuden Musiikin Kilpailu. U 00:00 sati po finskom vremenu (15. veljače, 23:00 sati prema našem vremenu) objavljena je pjesma Domino, iza koje stoji provjerena skladateljska ekipa koju uz Saaru čine Thomas G:son, Bobby Ljunggren, Johnny Sanchez i Will Taylor.

Idući tjedan Saara će objaviti i treću pjesmu Queens, koju je napisala zajedno s Tomom Aspaulom, Danielom Jamesom Denisom Goudiejem i Ashom Miltonom. Podsjetimo, finale UMK2018 je zakazano za 3. ožujka 18:oo sati.

 

Komentara 22

 1. @pabloncrnich Razumijem te, ali poanta je u tome da sam ja protiv svega toga. Ja sam protiv toga da se “frajeri i cure mogu doslovno je..ti na ulici” to je nemoralno, gnjusno i neprikladno. Ja bi bio i protiv toga da se heteroseksualnost promovira na Eurosongu, u smislu da se prikazuje kako se momak i cura ljube, da imaju nekakve hetero zastave (sad pretjerujem, ali kuzis) jer jednostavno to nema veze sa euroSONGom. Samo se stvara negativna slika o natjecanju.

 2. @bulbasaur i @hirscher1 Slusaj ti, pokemonu i ovaj njegi drugi istomisljenik. Jadni ste sa svim tim zaljenjem. Ako vas to smeta maknite se od toga ili se zakopajte u grob. Ako se frajeri i cure mogu doslovno je..ti na ulici zasto se onda ne bi smjeli i mi pederi ponasati onako kako se osjecamo? Sta vas i vama slicnima briga gdje je i tko je peder i da li se treba ili ne treba propagirati?? Sva nepravda se treba propagirati do onog trenutko dok ne bude ravnopravna, a vi si sa svojim primitivnim komentarima obrisite gu..ce i pokrijte se po usima!

 3. Monsters je barem meni mrvicu bolja, al iskreno očekivao sam bolje. Pričekajmo Queens iako mislim da se neće razlikovat od ove dvije.

 4. @bulbasaur Točno to! Meni isključivo smeta sta se ESC pretvara u pride, a to nema smisla. Ovo je obiteljski show, a ne show liberalnog gledišta.

  Poanta treba biti u pjesmama i biranju pobjednika, a ne u promoviranju nečijih životnih stajališta. Po tome je Beč bio daleko najgori! Toliko bespotrebnih propagandnih trenutaka…nadam se da će nas Lisabon postedit toga

 5. @bulbasaur Malo je bezobrazno da govoriš kako nemaš ništa protiv LGBT zajednice i onda ih zoveš svakakvim imenima tijekom komentara. Pa i šta ako djeca gledaju? Mi smo u 2018 godini ljubav je ljubav. Bolje je da djeca doznaju u koga će biti zaljubljeni ovako rano nego kasnije gdje će imati puno više problema, pogotovo u školama.

 6. @pabloncrnich Meni ne smeta LGBT, ali mi smeta to njihovo promoviranje (prideovi, pa sada što žele dovest na Eurosong). To bi se trebalo zabraniti na ESC!!! Zastave Kosova i Walesa su bile zabranjene 2016. a njihova ne??? EBU im liže guzicu! Morate shvatit da Eurosong gledaju i neka djeca od 8 godina (poznam jednog) i što bi onda oni rekli kada to vide??? Sigurno bi im na povracanje islo! Pjesma ko pjesma nema nista pederski unutra, ali spot je užasan i trebao bi EBU stvarno nešto poduzeti, jer banda napada i jednom će pretvoriti cijelo natjecanje (kojeg i djeca gledaju) u gay reality show! Još jednom, nemam ništa protiv LGBT, ali to njihovo promoviranje mi više ide na živce i EBU ništa ne poduzima po tom pitanju! To treba zabraniti, kako se taj spot uopće može prikazivat na televiziji koju, opet, gledaju osamgodišnjaci! FUJ! PROMIJENITE SPOT! NEDO BOG DA VIDIM TAJ SPOT NA TELEVIZIJI!

 7. @pabloncrnich S moje strane stvarno nema mržnje ni predrasuda. Možda jesam malo pretjerao s tim ista tematika pa se na tome ispričavam. Ne bih želio da mislite da sam homofob kad to stvarno nije istina.

 8. Hrvatski jal i bijeda nema granica. Kome smeta lgbt ne mora da gleda. Ignor i tocka. Obje pjesme su dobre, Domino je meni osobno cak i bolja i bolje bi prosla u Lisabonu nego Monsters. Nikome nije smetala Conchita a sad se nasli srati po Saari. Skulirajte malo, govora mrznje i netrpeljivosti je bilo i vise nego pun k…c

 9. @croeurofan Ali doslovno samo plešu, a i pjesma je ljubavna. Sigurno ljudi ne bi ništa rekli da su muškarac i žena plesali 😛 I uvijek možeš samo slušati pjesmu bez da gledaš spot, pjesma je stvarno kvalitetna i dobra.

 10. Pjesma je moderna, ima dobru melodiju i tekst. Ovi komentari ispod pokazuju kako je Hrvatska također zastala kao zemlja… sramota
  Nadam se da ova pobijedi 😀

 11. Za Saaru Aalto imam samo jednu rijec – kraljica! Napokon netko nedvosmisleno stavlja u fokus LGBT zajednicu na Eurovizijsku scenu. Bravo i hvala Saara! Ipak je ovo nas festival <3

 12. Stvarno ne razumijem sav taj hype oko Saare.. kao da je, ne znam, Madonna..
  a kad pogledam stanje na kladionicama, dođe mi da se grohotom nasmijem.. Saara 2., onaj amerikizirani Čeh 6. ma 😀 no, dobro, još nije objavljena ni četvrtina svih pjesama, tako da ima nade za promjenom samog vrha poretka..
  a što se tiče Saarinih pjesama.. “Monsters” mi je trunčicu bolja od “Domina”.. no, stvarno ništa posebno ni u jednoj..
  a hoće li FInska ponovno imati LGBT poljubac na pozornici u Lisabonu? iskreno, ne bih se čudio da ću to i ponoviti

 13. Uzasavam se od tog koketiranja sa lgbt zajednicom. Smetalo mi je i u spotu za Monsters, a ovde pogotooo, ono kao iskuliraj. Plus pesma je losija i dosadnjikava…

 14. Ako bude i Queens pjesma s LGBT tematikom, povratit ću!
  Nadam se da će EBU nešto poduzeti, barem promijeniti spot, jer pjesma ko pjesma nema spominjanja ničeg vezanog uz LGBT (mislim da bi Queens mogla imati)
  Za sada mi je Monsters favorit. Pjesma je dobra, a spot nema baš tako velike veze s LGBT.

 15. Monsters za mrvicu bolja, ali nijedna nije neki wow pobjednički materijal. I slažem se da kao namjerno da popularizira tu LGBT zajednicu, nemam ništa protiv, ali kako je netko rekao ranije to je jeftin način prikupljanja glasova… Očekujem ubrzo njihov pad na kladionicama, osim ako Queens nije neka baš wooooooow pjesma 🙂

 16. Atmenija me uopce ne zanima. Domino je izvrsna pjesma, daleko bolji kandidat za predstavljanje na esc. 😊

Odgovori