Sacha Jean-Baptiste priprema nastup za EQUINOX

Podijeli na Facebook Twitter
eurovision.tv

Bugarska nacionalna televizija je objavila kako će nastup za pjesmu predstavnicu te zemlje, po drugi put zaredom, osmisliti i pripremiti poznata švedska redateljica Sacha Jean-Baptiste. Očito su u BNT-u itekako zadovoljni njenim prošlogodišnjim radom kada je bila iza, po mnogima, jednog od najboljih nastupa na Eurosongu 2017., a što je u konačnici bugarskom predstavniku Kristianu Kostovu donijelo drugo mjesto i najbolji eurovizijski plasman njegove domovine u povijesti.

Ove godine iz BNT-a se nadaju da će nastup biti moderan, u stilu pjesme i vizuelno impresivan, te da će upravo to biti ono što će Bugarima pomoći da se konačno domognu svoje prve pobjede na Eurosongu. Podsjetimo, Bugarsku ove godine predstavlja ad-hoc glazbeni sastav – EQUINOX s vrlo modernom i neobičnom pjesmom Bones. BNT je samo za tu priliku okupio pet pjevača (Zhana Bergendorff, Vlado Mihailov i Georgi Simonov iz Bugarske, te Johnny Manuel i Trey Campbell iz SAD-a), a na pjesmi je radila jedna od trenutno najpopularnijih europskih producentskih kuća – Symphonix International iz Beča.

Dodajmo ovome kako će Jean-Baptiste biti redateljica nastupa i ovogodišnje predstavnice Cipra – Eleni Foureira.

Komentara 11

 1. @pabloncrnich
  A ja baš mislim da bi za Eurosong bilo dobro da pobjedi Izraelka, tj. da nakon Euphorie konačno opet dobijemo eurovizijskog pobjednika koji ima potencijala da postane hit i da se poslije vrti na radio postajama širom Europe. Posljednja dva pobjednika bili su “pobjednici za jednokratnu uporabu”, tj. već tjedan dana nakon Eurosonga jedva da ih se više itko sjećao osim ESC-fanova. Slično bi se dogodilo da, ne daj bože, ove godine pobjedi Estonija. Dakle, nemam ništa protiv toga da pobjedi Izraelka, iako bih ja osobno volio da pobjedi upravo BUGARSKA jer mislim da im je pjesma vrh.

 2. @88ivan Wow prosvijetlijo si nas sa svojim divnim komentarom.
  .
  Da, naravno da sam sarkastičan, što koji vrag moraš spomenuti da je BAŠ Verka muškarac? Svi znamo da je to njegov alter ego, ono već ga svake godine vidimo na ukrajinskom nacionalnom izboru kao žirija. Ovo stvarno što si rekao je bilo nebitno i samo pokušavaš stvoriti svađu jer ljudi ne vole izraelsku pjesmu kao i ti. Spusti se na zemlju čovječe.

 3. @88ivan Moram priznati da mi je Izraelka izuzetno zabavna i ludacki zarazna, ali da je smijurija, je, i ne bih je volio kao pobjednicu eurosonga. Jer nakon zadnje 2 godine kada su pobijedile umjetnost i glazba, taj visokozabavni i zarazni cuspajz bi malo srozao kvalitetu natjecanja koja se ove godine konacno vratila na svoje. 😊

 4. @88ivan oke dečko, svi smo skužili kako obožavaš Izrael, čak sam vidio tvoju okladu za Izrael na twitteru, molim te, ne skači na svaku lošu kritiku o Izraelu jer ne vole svi isto, prozivaš čovjeka jer je rekao svoje mišljenje, ima pravo na to, ako je ti voliš ne znači da je automatski svi moramo voljeti. No offence 😀 Lijep pozdrav!

 5. @pabloncrnich Verka Serduchka – Dancing Lasha Tumbai kao nije teška smijurija (tvoj avator). Ta Verka (zapravo je muškarac) je puno gori od Izraelke niti je talentiraniji od pjevačice.

 6. Mislim da je ova švedska koreografkinja vrlo precijenjena. Nastupi joj se većinom baziraju na hologramima, daleko od toga da su loši, ali recimo, da živimo u vremenu niske tehnologije, skoro pa ništa impozantno ne bi vidjeli.

 7. Ugh svake godine ova likuša mora biti spomenuta. Cipar, Bugarska ove godine, tko će još??
  Za HRT se ne brinem, rekli su da imaju sve pod kontrolom i da je nastup minimalističan, koliko je puta Franka već objavila videa na IG-u gdje pleše i pod hashtagom na jednom postu ima #COREOGRAPHY #ESC ono 🤷
  Bit će sama na pozornici i plesat će, samo se sjetite Loreen. Sve je bilo mistično i vjerujem da će njezin nastup biti također. 🙂

 8. Eh da se HRT bar upola ovoliko trudi 🙂
  Ako se ne trudimo oko vlastitih predstavnika ne bismo trebali ni organizirati eurosong nikad. To bi bio najsiromašniji i najjadniji eurosong ikad.

 9. Bilo bi lijepo da Bugarska pobijedi – ali ne bas ove godine. Vidjet cemo sto ce pripremiti pa na temelju toga zakljuciti mogli pobjedu ocekivati. Jer realno, za sada Estonija i Izrael jedini djeluju kao moguci pobjednici, koliko god mi je Izrael smijurija teska ali ce pokupiti glasove mase. 😊

Odgovori