Azerbajdžan: Samra predstavila “Miracle”

Podijeli na Facebook Twitter
Facebook

Prije tri dana televizija Ictimai TV morala je potvrditi izjavu fanova da će pjesma Miracle predstavljati Azerbajdžan, a sada je i predstavljena još jedna u nizu power balada ove godine. Zemlju koja je pobijedila na Eurosongu prije 5 godina, a koja je u protekle dvije godine zaredala loše rezultate, u Stockholmu će predstavljati 21-godišnja Samra Rahimli, finalistica Səs Azərbaycan (azerbajdžanske inačice The Voicea). U prvom polufinalu Eurosonga, koje je na rasporedu 10. svibnja, nastupat će s ovom pjesmom:

Miracle je odabran između 400 drugih pjesama koje su pristigle na natječaj azerbajdžanskog Ictimai TV-a. Tim iza ove pjesme sastoji se od Amira Alyja, Jakkea “T.I Jakke” Erixsona i Henrika Wikströma.

– Iako je ova pjesma pričao bolnom raskidu, nije balada na prvi pogled. Za mene je to himna snažne i hrabre djevojke. Nadam se da može nadahnuti one koji su izgubili svoju ljubav da naprave pravu odluku i nastave dalje – rekla je Samra.

Komentara 36

 1. Zašto ovo ne bi ostalo u polufinalu? Nekako mi je mlako, nedovoljno uvjerljivo, preobično… Možda i najslabiji predstavnik Azerbajdžana ikad, po meni… #treba_to_kazniti

 2. azerska sia, nije loša
  amerikanizirano do daske ..
  fini šminkerski pop, polakiran do blještećeg sjaja
  lajkam i inače takvu mjuzu : )

 3. pjesma me nije nešto posebno oduševila, rekao bi čisti prosjek….prošle godine su imali Masterpiece pjesmu za razliku od ove, a znamo kako je ona dosta loše bila plasirana u finalu….tako da bih volio da ispadnu Azeri u polufinalu a da prođe recimo Češka/Austrija/Grčka

 4. Ova Samra je bas posebna, plijeni… ali pjesma je osrednja. Ma dosta vise i ovog Azerbejdzana, dobili su tu pobjedu 2011 i neka malo ohlade 🙂

 5. Uglavnom,troclana ekipa snima.mladji momci. Super im je oprema. Ali ovaj sto organizuje je presladak. Uglavnom, smijase se kao budale. Iritantni bas i pokimo se i odemo

 6. Evo malo ekskluzive. Svedjani su danas snimali sa bh ekipom na obroncima Sarajeva. Steta sto je kisa pokvarila. Fantastican pogled na Sarajevo sa tog dijela. Ali sto je sladak svedjanin iz snimateljske ekipice. Eto ocekujte sada snimanje u BG-u ili Podgorici

 7. Izgleda da su se Azeri pretplatili da im Švedi skladaju pjesme do 2999. godine, jer vidim da nisu ništa naučili u zadnje 2 godine…No dobro, da sad pređem na stvar. Kad sam vidio prvi put Samru na slici, odmah sam bio skeptik, jer nešto mi ne štima u njenom izgledu, a posebno kad sam čuo njenu interpretaciju Adele ili koga već, tu se pokazalo da je riječ o lošoj pjevačici. Njezin glas bi bio primjereniji pratećem vokalu, ali nisam ni to siguran. U usporedbi sa nedavno odabranom Sanjom (Srbija) ili Gabrielom (Češka), riječ je o neusporedivo lošijoj pjevačici. Pjesma loša, blijeda, preprosječna i apsolutno me ništa ne tjera da je opet poslušam. I mislim da je došlo vrijeme da Azeri konačno ispadnu u polufinalu, vrlo je izgledno jer će sigurno otpasti S. Marino, Moldova, C. Gora, Grčka, a od preostalih dvije tu bih svrstao Austriju i Azerbajdžan. Ako se kojim slučajem provuče kroz iglene uši u finale (to nikako ne zaslužuje!), bit će na samom začelju sasvim izvjesno. Samo da se ne dogodi da Češka ne prođe, a Azeri prođu!

 8. Nije loše, ali da se ne lažemo, očekivao sam pjesmu za siguran plasman u top 5. Nismo je dobili. Trebalo bi u finale, a onda moguce je da ce biti i od 5. do 10. mjesta, ali moze i niže, zavisit će od nastupa.
  *Možda sam prvo trebao poslušati pjesmu, pa onda čitati vaše komentare. Ja sam prvo pročitao vaše komentare koji kod nekih i nisu optimistični tako da sam automatski pjesmi pristupio kao razočaran. Uglavnom napisat cu i drugi komentar nakon ponovnog slusanja.

 9. Ove je tako “meh” na više razina. Već su mi se malo smučili sa ovakvim pesmama. Konstantno iz godine u godinu šalju pesme na isti kalup. Ne bih ja ovo puštao u finale, a kamoli o istoj razmišljao kao mogućoj pobednici. Takođe, ovo ne bih opisao kao “power baladu” jer “power-a” nema ni u priči, a kamoli pesmi.

 10. @pabloncrnich i meni je ta pjesma bila odvratna i dosadna, totalno suprotno od prijašnjih pjesama koje su slali. Running Scared je ok pobjeda jer bi u suprotnom pobijedile Italija ili Švedska (prva nije imala baš neku pjesmu, a druga je bila dobra ali ne pobjednička) ali je ta cijela godina bila čudna, podsjeća me na ovu.Švedska će ove godine podbacit kao i Francuska 2011.

 11. @deadpool Sve šta su Azeri slali je bolje od prošlogodišnje pjesme, pa čak i Elli i Nikki koji su po meni, jedni od najbezveznijih pobjednika ikada. 🙂

 12. Ovo je ok, lako pamtljivo i moderno ali mi fali još nešto za pobjedu ili top 3.Mislim da prolazi u finale ali dalje ne mogu govorit jer je po kvaliteti previše slično ostalim pjesmama i ne ističe se po ničemu posebno osim ako ona ne odradi live nastup savršeno.Zasad solidno i bolje od prošlogodišnje pjesme.

 13. Ljudeki, poslušajte pjesme na slušalicama i bit čete nekima oduševljeni. Za ovo će se glasati. Meni je stvar odlična, sigurna za prolazak u finale, ali sad u finalu šta bude… Inače ne vjerujem baš da će sve u finale, netko će sigurno u prvom pf izvisiti jer zbilja ne znaš koja je pjesma bolja. 🙂

 14. Prolazi u finale, a tamo donji deo tabele, sigurno. Srbija i Australija za sada najbolje, mada pevusim Norveski refren!

 15. Dobra pjesma, ali neće ona to moći izvesti dobro uživo. Bit će kao Safura 2010., samo s nižim plasmanom naravno.

 16. odlična pjesma, baš ide na prvu. sasvim sigurno da će se lijepo plasirati ove godine nakon ona dva slabija nastupa.

 17. mislim da je sve više jasnije da je ova godina jedna od najneizvjesnijih godina što se pobjednika tiče.
  nitko se nije istaknuo kao sigurni pobjednik…
  Švedska flop malo jači, samo ih kladionica drži na životu.

 18. Cura je zgodna, vise te privuce izgledom neg pjesmom, ide ovo u finale iak je ono…. nja nja nja…

 19. moj poredak (ne računam HR):

  12 Latvija
  10 Francuska
  8 Austrlija
  7 BEL
  6 HUN
  5 FIN
  4 EST
  3 , 2, 1 nitko

 20. malta navodno 17.3 novu pjesmu

  zadnji rok je 15.3. jedino ak su privatno zamolili EBU da se strpi

 21. Albabija i njihovi spotovi …ta hajte molim vas..dođe na esc i ne znaju tri tona ubosti ( sem dve pevačice) … kad se setim prošle godine smejem se i sada..

 22. Kad se realno sve sagleda u ovoj pesmi , nju ninastup ne može izvući u visini . Pemica je čista tralalajka .. a reč mirkl je ovde otužna do bola.

 23. piše danas na eurovision.tv da je danas i premijera albanskog videospota.
  što je s Bugarskom? Maltom?
  Bugari na twitteru nešto spominju datum 21.3.
  zar mogu objavit poslije 14.?

 24. Sasvi pristojna i solidna pesma. A najgori je zapravo refren sa tim ” mirikl ” …bože to je tako izlizano i ofucano da je dramatično naporna i iritantna.vokalno dobra, iako je ne volim ovakvu boiju ženskog glasa, čim ode u gornje lage, kao da je neko davi ..
  Azeri generalno podbacili , vidi se da im je manje stalo do esca, nakon pobede. I ono što je potpuno jasno biće lošije plasirani od Jermenije kud i kamo , koja ima pesmetinu i ne samo bolju od njih nego od ogromne većine izabranih pesama.

 25. Sementa + Lorde 😀
  soldina pjesma 🙂
  ali Azeri ko Azeri, vjerojatno će se više plasirat nego što zaslužuju (osim 2012.)

Odgovori