Samra Rahimli predstavlja Azerbajdžan?

Podijeli na Facebook Twitter
Facebook
Səmra Rəhimli i Sandra Bjurman. (Instagram)

Iako će tek za tjedan dana objaviti tko će predstavljati Azerbajdžan, izgleda da je ime azerbajdžanske predstavnice procurilo ranije. Naime, kako je objavila azerbajdžanska udruga ljubitelja Eurosonga INFE Azerbaijan na svojoj Facebook stranici, İctimai TV odlučila je potražiti predstavnika na drugoj televiziji, točnije na AzTV, koji emitira Səs Azərbaycan (azerska verzija The Voicea). Prema informacijama koje imaju članovi te udruge, četvrtoplasirana iz prve sezone Samra Rahimli predstavljat će Azerbajdžan na Eurosongu 2016., i to s pjesmom Sandre Bjurman, koja je skladala četiri azerbajdžanske eurovizijske pjesme otkako je ova zemlja debitirala na Eurosongu 2008. godine. Sumnju je potvrdila upravo ova švedska autorica, koja je na Instagramu objavila fotografiju sa Samrom, te ju uklonila nakon sat vremena.

U finalu natjecanja Səs Azərbaycan Samra je osvojila četvrto mjesto pod mentoriranjem gruzijsko-azerske pjevačice Manane Japaridze, a 2012. godine pokušala je predstavljati Azerbajdžan na Eurosongu 2012. u Bakuu, no tad je natjecanje završila u prvom krugu. Hoće li upravo ona otići u rodnu zemlju Sandre Bjurman, saznat ćemo za koji dan.

Komentara 11

 1. Nema direktna linija za Baku , ukinuta je privremeno …ide se sad preko Moskve… prvo tamo ..pa onda u Erevan , pa tek onda u Baku ! 🙂

 2. prvo se moram nasmejati jako na neke postove
  ha haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a ha haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

  Mala je vrlo simpatična , ima dobar ali pomalo piskutav vokal na mnomente , ne stoje joj toliko gornje lege ..

  E sad ne sumnjam da će pesma u suštini biti dobra. Očekuje se baš jedna efektna pesma , samo da se ne utopi u baladama tog tipa ( a mislim da će imati neku baladu) …to bi joj moglo najviše oduzeti od vrha … ako pesma bude dobra očekujem u top 5 , eventualno u top 10. Ne mora značiti , ostaje ipak da čujemo pesmu .

  A posebno mi je drago što neki građani Hrvatske očajnički priželjkuju da se uhvate za slamku spasa makar i tuđoj pesmi , ha haaaaaaaaaaa i samo čekam to kolektivno lažno svrš svrš , temeljeno ustvari protiv Rusije 🙂 a ha haaaaaaaaa

  Ali ove godine džaba ćete krečiti i paluamuditi vi o Azerbejdžanu .

 3. jao šta je lepa, ko naša sementa rajhard
  ajde dajte im šveđani pesmetinu
  zaslužili suuuuu

Odgovori