San Marino: Serhat predstavio “Say Na Na Na”

Podijeli na Facebook Twitter
eurovision.tv

Čekali smo i dočekali. Predstavnik San Marina 2019. Serhat predstavio je pjesmu Say Na Na Na s kojom će se natjecati na Eurosongu tijekom prve polufinalne večeri 14. svibnja u Tel Avivu.  Podsjetimo se, sanmarinska televizija SMRTV objavila je krajem siječnja da će boje San Marina na Eurosongu 2019. ponovno braniti Serhat. Pjevač, podrijetlom iz Turske, predstavljao je San Marino i na Eurosongu u Stockholmu 2016. godine, kada je završio na 12. mjestu u polufinalu s pjesmom I Didn’t Know. Unatoč neuspješnom pokušaju prolaska u finale, Serhat je ostvario treći najbolji rezultat za San Marino od godine debitiranja i tako pokupio brojne simpatije. Hoće li Serhat ove godine uspjeti ući u finale i ostvariti najbolji rezultat za San Marino u povijesti?

Serhat je sve do objave pjesme bio jako tajnovit i nije htio otkriti o kakvom se žanru radi. Sada je jasno da je riječ o disco upbeat pjesmi koja će se sigurno “vrtiti” po klubovima i radijskim postajama. Pjesmu potpisuje Mary Susan Applegate, koja je u eurovizijskom svijetu najpoznatija kao koautorica pjesme Party for Everybody (Rusija, 2012.). Serhat je već ranije izjavio da pjesma ima snažnu poruku i nije lagao. Naime, riječi pjesme obraćaju se svima koji se osjećaju tužno i depresivno, a Serhat ih poziva da zaborave na tugu i misle pozitivno.

Sviđa li vam se pjesma? Hoće li Serhat uspjeti odvesti San Marino do značajnog rezultata?

Komentara 28

 1. @ladyof ja sam uvjek optimističan, a imam razloga i biti, jer je Rokova pjesma extraaa. Još uvjek tvrdim da si bolja od vlastitog mozga. Jest da ti je jezik malo brži od pameti.

 2. Totalno ludo, ali meni je ovo iznenađujuće dobro.. 😀 čak mogu reći da će mi ovo biti guilty pleasure..

 3. Ako je sa puno lošijom pjesmom skoro upa u finale, nebi isključia mogućnost da ove godine uspije. Iako pjesma sama po sebi je bezveze.

 4. Meni je ovo iznenadjujuce dobro. Ok nije nam kvalitet serviran ali je jos jedan bop, vrlo ritmicna sa dobrim hookom. Ne znm za vas ostale ali meni je ovo bolje od bar 10ak pjesama tako da ne bih ja tako lako otpisivao San Marino.

 5. @kostadin Nešto si pobrkao, San Marino nije u istom polufinalu s Hrvatskom, nego sa Srbijom. Dakle, ako se Serhat probije u finale, mogao bi tamo zauzeti mjesto umjesto Nevene, a ne Roka. A mogućnost ulaska San Marina u finale ne bih uopće isključio, San Marino doduše nema dijasporu, ali zato Turska ima.

 6. Pa čak i je zvuči toliko loše koliko neki konstantiraju. Ima čak i dobru melodiju. Daleko je ovo od dobroga, al ono nije kao I didn’ know.
  5/10

  @kostadin mora li se svaki tvoj komentar oslanjati na gađenje hrvatskig predstavnika na eurosongu? To si radio i prošle, a jos i više ove godine. Ne razumijem kakve veze ima Serhat s Rokom. Spusti se na zemlju.

 7. Wow! Meni je ovo super! Zarazno ko vrag i ful retro na simpatičan način. Totalno drugačije do svega ostalog ove godine. San Marino – 12 bodova.

 8. Pjesma ce se sigurno vrtiti po klubovima? Zaista? Hahaha…. Gdje?
  Jos nam dolaze mocni konkurenti. Mislim, da bi Austria i Ireland isto mogli imati nesto jako…. Pa rusija, armenija, azerbajdzan….. Jos uvijek imam nade za dobre stvari

 9. Ipak ce on u finale, verovali ili ne! Roko iz drugog polufinala sigurno nece videti finala!

 10. Ovo dozivljavam kao joke entry. Serhat nas ladno troluje… 😂 Samo pokušavam da zamislim osobu koja ovo slusa drugi ili bozemesačuvaj treci put… 😁

 11. Znaci ja sam pišnuo prvi put kada je on počeo da peva, taj engleski te glupe reci, to
  na na na… Znaci hahhhahaha!
  A onda procitam komentar u fazonu lepo je videti celu populaciju San Marina u ovom spotu. I na tom komentaru komentar “ne, ja nisam video Valentinu” HAHAHA pobeda!

 12. Pa bas ste bezobrazni! Ljudi ovo je odlicno! Zapalit ce Tel Aviv i iznenadit ulaskom u finale kao sto je i Valentina Monetta 2014.

 13. Po meni 100 posto uz Gruziju, Češku i Crnu Goru, San Marino sigurno nećemo gledat u finalu od natjecatelja iz prvog polufinala. Ostala 3 nefinalista je teško predvidit.

 14. Da nema tog Na Na Na mozda bi i imali neku sansu sa finale, a ovako slabo. Doslovno svake godine salju isti tip pjesama. Nista onda, sljedece godine neka posalju Valentinu i Serhata zajedno na Eurosong i to je dobitna kombinacija 😂😂 Volim San Marino na Eurosongu samo zato sto se dobro ismijem citajuci komentare, nazalost samo zbog toga

Odgovori