“Sanremo 2020” od 4. do 8. veljače?

Podijeli na Facebook Twitter

Osim što će se Eurosong iduće godine održati po 65. put, još jedno natjecanje obilježit će lijepu godišnjicu. Najpoznatiji festival talijanske kancone Festival di Sanremo 2020. godine će se održati po 70. put. Stoga ni ne čudi pedatnost talijanske televizije RAI, koja još traži zamjenu Claudiju Baglioniju, kao ni zabrinutost sanremskog gradonačelnika Alberta Biancherija koji smatra kako se već podosta kasni s organizacijom. Prošli petak održan je inicijalni sastanak na kojem su se počeli dogovarati prvi detalji, kao i novi sastanak u rujnu.

– Napravljen je velik korak unaprijed i postalo je jasnije da RAI i RAI Pubblicità žele investirati mnogo kako bi 70-ta obljetnica bila velika. U velikom smo zaostatku i sa svojim posjetom htio sam pokazati zabrinutost. Sada smo postavili temelj i razgovarali smo ponajviše o Sanremo Giovani Area Sanremo. Vjerujem kako će posao biti obavljen – izjavio je gradonačelnik Biancheri.

Prema informacijama koje posjeduje fanpage.itSanremo 2020 održat će se od 4. do 8. veljače. Talijanska televizija još uvijek se nije posvetila organizaciji jer traži umjetničkog ravnatelja i voditelja obljetničkog izdanja, a prema najnovijim informacijama taj će posao pripasti RAI-jevom doajenu Amadeusu.

Komentara 2

Odgovori