Sergej izveo “Scream” na grčkoj modnoj reviji

Podijeli na Facebook Twitter
EBU

Jedan od najznačajnijih događanja u Grčkoj svake godine jest modna revija MadWalk, tijekom koje se svake godine spajaju grčki dizajneri i pjevači koji održe dio svog repertoara za reviju tog dizajnera. Iako sam nije bio vezan za nekog dizajnera, kao posebni gost nastupio je ovogodišnji ruski predstavnik Sergej Lazarev. Zajedno s jednom gimnastičkom grupom izveo je svoju ovogodišnju pjesmu Scream, a kako je ispao konačni rezultat, pogledajte u videu ispod.

Na ovogodišnjoj reviji nastupile su i Eleni Foureira (Cipar ESC 2018.) i Kalomira (Grčka ESC 2008.), a dok sama Eleni nije izvela Fuego, umjesto nje je to učinila grupa The Other Side Project.

Komentara 2

  1. @ArcticMonkey Naš Roko bi trebao izvesti Scream, mislim da bi to bilo brutalno. Kamo sreće da mu je netko napisao takvu pjesmu, sigurno bi bili u top5. I slažem s komentarom, pjesma je predobra za Sergeja.

  2. NULA komentara veliki Sergej!? Nije da likujem ali ove godine jedan od meni najiritantnijih likova u istoriji ESC nije previse precenjen. Pesma zapravo odlicna tako da je prethodna konstatacija ustvari tužna.
    Ja samo nikada necu prezaliti sto ovo nije izvela neka pevačina koja ruši dvorane glasom. ALI i u ovoj poskromnoj izvedbi meni ovo mirise na pobedu. Hteo ja to ili ne ovo je potencijalni pobednik i osim ako live izvedba ne bude skaradna, bice to zasluzeno…

Odgovori