Sergej Lazarev predstavio “Krik”

Podijeli na Facebook Twitter
Foto: Andres Putting

Jučerašnji koncert povodom Dana Rusije služila je kao izvrsna prilika Sergeju Lazarevu da predstavi rusku verziju svoje ovogodišnje eurovizijske pjesme. Pred više tisuća ljudi 36-godišnji Sergej je na pozornici u Moskvi predstavio Krik. Tekst za rusku verziju pjesme Scream napisala je Lara D’Elia, a melodija pjesme ostala je nepromijenjena. Kako zvuči Sergejev Krik, poslušajte u nastavku.

Podsjetimo, nakon dvije godine izbivanja iz finala (što zahvaljujući povlačenju, što zbog ispadanja u polufinalu), Sergej je Rusiju doveo do trećeg mjesta u finalu Eurosonga 2019.

Koju verziju "Screama" preferirate?

Loading ... Loading ...

Komentara 6

  1. Meni je ovo i dalje ubjedljivo najbolji paket ove godine. Steta za Rusiju a mogli smo u St. Petersburg 🤔

  2. Koji su oni retardi. Pa ovo je pobjednicki materijal! Osvojio bi sve s ovom verzijom jer jednostavno daleko bolje mu lezi materinji jezik i puno iskrenije prenosi emociju. Steta, mogli smo ici u Rusiju nagodinu…

  3. I dalje je to precjenjena pjesma koju poslušaš jednom, i ok, ali više nemaš potrebe i želje slušati. Previsok plasman na Eurosongu 2019, barem 10 pjesama bolje od ove.

  4. E to sam htio čuti od početka. Odlična verzija, bolja od engleske. Odličan vokalno. Žao mi je što ovako nije izvedeno u Tel Avivu. Iako mi je Arcade najbolja ove godine da je ruska verzija pobjedila ne bih imao ništa protiv. Bravo Sergey! 🙂

Odgovori