Serhat predstavio novu verziju pjesme

Podijeli na Facebook Twitter
eurovision.tv

Nakon što je prije otprilike dva tjedna Serhat predstavio pjesmu s kojom će u svibnju na Eurosongu predstavljati San Marino, na zvaničnoj web stranici Eurosonga večeras je objavljena i nova verzija pjesme I didn’t know. Kako je navedeno, radi se o nešto bržoj verziji pjesme na koju je europska publika bolje reagirala u odnosu na originalnu, pa je odlučeno da će upravo u ovakvom aranžmanu biti izvedena u Stockholmu.

Podsjetimo, unatoč činjenici da je pjesmu snimio na nekoliko jezika i u nekoliko aranžmana, Serhat na kladionicama stoji poprilično loše. Hoće li mu promjena ritma i aranžmana za pjesmu pomoći u nastojanjima da postane tek drugi predstavnik San Marina koji se plasirao u finale, doznat ćemo 10. svibnja kada je na rasporedu prva polufinalna večer ovogodišnjeg Eurosonga.

Komentara 20

 1. Meni je ovo jako simpanicno od samog pocetka. Voleo bih da udju u finale, na iznenadjenje mnogih!

 2. @fromrussiawithlove – hahhaha
  1. pjesma tolko dobra da ekipa cim je cuje razbaca se na nju.
  2. Kanadski hokejasi – reakcija sve govori za ruse
  3. Svatko ima svoje veselje…. da ekipa odmori oci od kometiranja buahahhaha

 3. Neka se on nama živ i zdrav vrati sljedeće godine ali ovoga puta sa nekom jakom baladom (kao Crisalide) koja će iskoristiti sve njegove glasovne mogućnosti i sa nastupom dostojnog Loreen.Neka ne zaboravi onaj monokl jer će to i ove godine bit glavni gimmick na pozornici i kad ga skine će šokirati cijelu Europu.
  Ako ni plan za sljedeću godinu ne upali, onda ide 2018. i iskopirat će Conchitu u narančastoj haljini ali sa prenaglašenim fizičkim atributima. San Marinu pobjeda zagarantirana.

 4. Danas je bio zadnji dan za promijeniti pjesmu. Prva pjesma mi je bila bolja, ne volim disco pjesme.

 5. Ovo je promijenilo sve, ni Hrvatska, ni Rusija, ni Australija, ni Latvija se ne mogu nadmetai sa ovim.
  #ESCSanMarino2017

 6. Kako uspiju od sr… napravit sr…. apokaliptičkih razmjera? Ovo je presmiješno i ako ne završi sa 0 onda stvarno nezz… što reći, a iskreno mi dosad nisu bili najgori, eh San Marino…

Odgovori