Skupa cijena visokog tempa: Sergey Lazarev kolabirao na sceni

Podijeli na Facebook Twitter
lazarevmusic.com

Biti favorit kladionica uoči samog Eurosonga nije lako i, očito, ostavlja traga i na najsnažnijima. Tako je večeras, tokom nastupa u Pushkin Teatru u Sankt Petersburgu, ovogodišnji predstavnik Rusije, Sergey Lazarev, uslijed ekstremne iscrpljenosti organizma, izgubio svijest na sceni. Sergey je svoje uvodno obraćanje prekidao nekoliko puta, očito zbunjen, pridržavajući se za mikrofon, a nakon toga je pao na scenu. Iako je publika isprva mislila kako je pad dio scenskog performansa, te su neki i zapljeskali, a članovi Sergeyevog benda su također izgledali poprilično nezainteresirani za pjevača koji je ležao na pozornici, ubrzo su svi shvatili da je situacija vrlo ozbiljna. Reagirali su i članovi Sergeyevog tima, te su ga, poslije nekoliko trenutaka bezuspješnog dozivanja, ipak na nogama izveli sa scene.

Informacije koje stižu iz Rusije kažu da je Sergey podvrgnut kratkom medicinskom pregledu gdje je utvrđeno kako  je kolabiranje posljedica iscrpljenosti organizma, no on nije želio odgoditi niti jedan nastup u svojoj opsežnoj turneji, te će več večeras biti na putu za Tel Aviv.

Podsjetimo, Lazarev je i dalje favorit kladionica koje mu predviđaju trijumf u Švedskoj, no iz Rusije ništa ne žele prepustiti slučaju, te su isplanirali veliku promotivnu turneju po velikom broju zemalja, a očito da visoki tempo nastupa počinje uzimati danak.

Komentara 18

 1. Koliko ćemo samo čuti/slušati u narednim danima o njemu.

  I sami znamo da je Rusija uvijek znala podići prašinu i zainteresirati javnost za svoje izvođače.

 2. Snimak je definitivno od prekjučer. Nina je u istoj odjeći nakon te probe samo otišla kod Šprajca. Plus rekla je da je to jutro bila u Dobro Jutro Hrvatska a to ide uživo svaki dan.

 3. mislim da neće Nina biti u Voice-u sve do finala, eventualno tek tada….jer što bi ju sad u drugoj emisiji gurali sa nekim snimkom, ako može recimo za dva tjedna biti prisutna u live-u (idući tjedan je u Londonu)…ona je, pretpostavljam, tamo bila kao podrška natjecateljima koji se natječu u novoj sezoni (ipak je pobjednica bila u prvoj) …a pretpostavljam da se i ta pitanja za nju snimana još prije…možda i prije prvog live-a druge sezone… tako da ne vidim baš čistu poveznicu sa njenim mogućim pojavljivanjem (snimkom) u liveu Voice-a… još ako uzmemo u obzir da ona svejedno koristi taj studio za pripreme za esc, nije teško zaključit da ona tamo i nije tako slučajno…

 4. [nevezano s gore navedenim] s obzirom kako je snimljen Ninin odlazak na probu u HRT studiju The Voica (”33 pitanja u 3 minute”), znaci li to da ce u subotu, tj. danas, biti pušten njen nastup u live emisiji TV-a?

 5. @sasha

  u najboljim danima oko 50

  sada oko 25-30

  ma te tetkice kad glasuju nema veze s vezom!

  ti OGAE glasovi su ESC folklor

 6. Zeznuto je pjevačima, čas intervju, pa puno koncerata, party, putovat, vježbat i pazit na glas, razmišljat o nastupu, uvik bit spreman za novinare, svaka in čast 😉 mislin da se opijaju sa energetskim pićima

 7. @atase ta OGAE ekipa… Koliko njih ima u HRV?
  Malo gledam njihove glasove i recimo 2011.:
  1 Hungary 257
  2 France 252
  3 United Kingdom 224
  …niđe veze.

 8. Kako javlja rossiaiznadsvegochkanasvet.rs, Sergeyu je pozlilo nakon saznanja da nije prvi u projektu “Razmišljajmo naglas” na eurosong.hr-u. “Čovjek jednostavno ne podnosi da negdje ne bude favorit. Prije nego što će pasti samo je tiho prozborio – proklet bio eurosong.hr travnja 2016., a onda je pao, k’o pokošen cijet”, javio je reporter sa lica mjesta, kodnog imena Kosmopolj.

 9. najveći offtopic ikada: zna li se što je s Dječjim Eurosongom? hoće li to postojati uopće više? znam da su podijelili kišu otkaza voditeljima tog projekta krajem prošle godine i od tada nitko ništa ne spominje. pa prije se domaćin znao prije same godine održavanja JESC-a, a sada apsolutno ništa nije poznato.

 10. ovo me podsjeti na Safuru i njeno umalo “utapanje” u vodi tijekom snimanja spota za “Drip Drop”. uvijek se favoritima nešto šokantno događa. tko bi rekao…

 11. I vidi ove budale s gitarom koji ga gleda onesviještenog na podu i vegetira na mjestu….

 12. Pa ti pjevaj i skači po pozornici. Još uvijek čekam nastup uživo koji će me impresionirati.
  Do sad još ništa kad je live nastup u pitanju.
  Oporavit će se micek….

Odgovori