Snimljena nova verzija pjesme naziva “Celebrate”; sutra snimanje spota

Podijeli na Facebook Twitter

Hrvatska delegacija je počela s pripremama za Eurosong 2011. Poslušajte javljanje Aleksandra Kostadinova u “Glazbeni show Dalibora Petka”

Hrvatska predstavnica Daria Kinzer i autor pobjedničke pjesme Boris Đurđević počeli su aktivno s pripremama za Eurosong. Danas je snimljena nova engleska verzija pjesme koja će nositi naziv “Celebrate” i kao takva će biti otpjevana na Eurosongu. Dorađen je aranžman i produkcija pjesme jer je narednih dana na rasporedu snimanje spota za pjesmu kako bi sve bilo spremno do sastanka šefova delegacija 14. ožujka u Düsseldorfu. Redatelj spota će biti Zoran Pezo.

Svoje zadovoljstvo novim formatom Dore su iskazali i Hrvatska diskografska udruga i Hrvatsko društvo skladatelja, te čestitali HRT-u na sjajno odrađenom poslu. Sapunicu zvanu “Jacques i Dora” komentirao je Aleksandar Kostadinov, šef hrvatske delegacije, kojeg smo danas priupitali za komentar Jacquesovog dopisa medijima. “Ne bih komentirao nešto u čemu ne sudjelujem, osim da izvršim odluku drugih, ovlaštenih i stručnih. Ali činjenica jest da ni u jednoj od zadnjih 5 emisija nije pobijedio Jacques, kao i da je u polufinalu jednom, a u finalu dva puta premoćno s 5000 glasova više pobijedila Daria.”, rekao nam je Kostadinov i nastavlja: “HRT se maksimalno trudio da sve tretira s respektom i podjednakim tretmanom, Jacquesa čak kao svog omiljenog kućnog pjevača. Zahvalio bih se SVIMA koji su sudjelovali u showu.” Aleksandar Kostadinov je gostovao i u emisiji “Glazbeni show Dalibora Petka” na Narodnom radiju, a njegovo javljanje možete poslušati ovdje.

Ostanite uz eurosong.hr za najsvježije informacije.

Odgovori