Profesionalnost koja traje 11 godina – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

Profesionalnost koja traje 11 godina

  5 min za čitanje   Napiši prvi komentar

Projekt portala Eurosong.hr Srce Eurosonga osmišljeno je da slavi izvođače, nastupe, događaje, pjesme i ljude koji su pomogli i pomažu da naše najdraže natjecanje stekne što bolji ugled. Svakako u kreiranju ugleda Eurosonga utječu i sami novinari i eurovizijski fanovi. Jedan od njih je prije 11 godina pokrenuo priču nazvanu Eurovision-Croatia.com (kasnije Eurosong.hr), koju i dan danas s puno ljubavi, entuzijazma, posvećenosti i ogromne profesionalnosti uređuje i vodi. Upravo zbog toga, trenutno aktualna redakcija vaše omiljene eurovizijske destinacije odlučila je da Srce Eurosonga upravo pokloni svom glavnom i odgovornom uredniku Ivanu Horvatu.

U nastavku pročitajte što je tko od aktualnih urednika imao reći o svom Šefu.

Ajdin Mehić:
Ivana sam virtualno upoznao 2008. godine i njegov način rada i komunikacije u uredništvu zaslužni su zašto sam tu i dalje nakon osam godina. Uvijek je znao što treba reći i kako nas održati zainteresiranima i motiviranima. Povezivao nas je s bitnim ljudima u kontekstu Eurosonga i bio istinski predstavnik uredništva, uvijek nesebično ulažući svoje slobodno kako bi unaprijedio stranicu. Dragi Ivane, kada budeš čitao ovaj tekst, dozvoli sebi otvoriti naslovnicu Eurosong.hr-a i pogledaj sav sadržaj kojeg nudi. Budi ponosan! A obećavam ti da ćemo s tobom dogodine biti još i bolji!

Luna Janić:
Što da kažem? Hvala Ivane što si mi pružio priliku, što si omogućio da se “Luna Janić” pročuje po regiji, što sam odlučila ostvariti svoj san i otići na Eurosong, makar ne kao pjevačica, nego kao novinarka. Živjeli ti i naša stranica nama dokle god ima Eurosonga!

Bojan Petrović:
Prvo što mogu reći jest čestitam ti na 11 godina poslovnog uspjeha i što si jedan od rijetkih koji se sa 26 godina može pohvaliti da ima toliko godina radnog iskustva. Zaista mi je drago što imam priliku da budem dio tima koji se zove Eurosong.hr i što se svakim danom sve više ponosim time. Priznajem, to ne bi bilo tako da nema tebe koji na jedan zaista poseban način činiš prisustvo svih nas bitnim. Želim da u narednom razdoblju portal još više zaživi, jer uvijek može bolje, a što se mene tiče, ja ću se i dalje truditi da opravdam povjerenje koje si mi prije skoro četiri godine ukazao primivši me u uredništvo svog portala. Sretan 11. rođendan, šefe!

Marija Labaš:
Iako sam tek nedavno postala dijelom ovog brojčano malog, ali srcem velikog tima koji se vodi samo jednim: „Svi za jednog, jedan za sve!“, zadovoljstvo mi je zahvaliti se svakom članu uredništva, a posebno glavnom uredniku. S obzirom da je danas 11. rođendan postojanja naše najdraže eurovizijske stranice, čini se idealnom prilikom za to.

Dragi glavni uredniče, hvala Vam, prije svega, na ukazanoj prilici i povjerenju. Hvala na svakoj lijepoj riječi, motivaciji i potpori. Nadam se da Vas dosad nisam razočarala i da ću još dugo biti članom ove divne eurovizijske priče.

Faruk Ajdinović:
Pravo je zadovoljstvo sresti ljude koji onim što rade pristupaju s toliko ljubavi, posvećenosti i poslovnog žara, kao što naš glavni i odgovorni urednik, svojevrsni alfa i omega cijele ove priče, pristupa stranici Eurosong.hr. Zato sam Ivanu zahvalan što je pomogao da prije sedam godina postanem članom ovog dinamičnog tima koji kroz sve ove godine, ne samo da gradi najbolju eurovizijsku stranicu u ovom dijelu Europe, već i gradi mostove, poznanstva i prijateljstva među svima nama, što u konačnici i jest cilj Eurosonga.

Brojka od 11 godina koliko postojimo, djeluje još i značajnije s obzirom na činjenicu da je Eurosong.hr cijelo vrijeme neprofitni medij koji živi zahvaljujući volonterskom angažmanu urednika, vjernosti naših dragih posjetitelja, te nesebičnom i srčanom trudu čovjeka koji je Eurosong.hr i stvorio, a kome i dodjeljujemo ovo Srce Eurosonga – Ivana Horvata. Zato idemo dalje, na neki način inspirirani svime što smo dosad uradili, postavljamo nove ciljeve, želimo biti bolji, kvalitetniji, čitaniji, zanimljiviji…

Svake godine Eurosong kao natjecanje napreduje, a mi se trudimo držati korak s njim. Bez ljudi poput Šefa (veliko Š je čisto ulizivanje!) Ivana, bez malih, običnih fanova, koji su svojim trudom i vremenom doprinijeli da Eurosong bude to što jest, takvo nešto sigurno ne bi bilo moguće. Zato Ivanu Horvatu dodjeljujemo Srce Eurosonga – jer Eurosong zaslužuje ljude poput njega.


EDIT: Nisam mogao odoljeti a da ne uredim ovu objavu. Rijetko ostanem bez teksta, ali ovim iznenađenjem sam apsolutno ostao. Draga moja ekipo, hvala vam puno na ovim predivnim riječima kao i na neumornom radu da Eurosong.hr postane i ostane ono što je već neko vrijeme. Nadam se da će naše druženje potrajati još dugo, dugo godina… Jer i vi ste dio ovog Srca Eurosonga! 🙂

Podržite Eurosong.hr

Znate li da sav sadržaj na portalu radimo volonterski, iz ljubavi prema Eurosongu, izvođačima i zajednici fanova?

Ako vam se sviđa što radimo, podržite nas!

Iza svega što vidite stoji 17 vrijednih fanova koji izdvajaju vrijeme, trud i novac za održavanje stranice, a kako bismo izvještavali s događanja sami plaćamo i putovanja i smještaj na Dori i Eurosongu.

Kako bismo i dalje mogli biti tu za vas i donositi vam zanimljive sadržaje, donirajte i pomozite da eurosong.hr ostane mjesto okupljanja za sve fanove iz regije.

Donirajte
0
PODIJELI ČLANAK