[Druga proba] Estonija: Stig napušta scenu na samom kraju pjesme

Podijeli na Facebook Twitter
EBU

estonija Elina Born i Stig Rästa – Goodbye to yesterday

Redni broj nastupanja: 7.
Broj ljudi na sceni: 2/6

U odnosu na prvu probu, Estonci su izmijenili neke detalje na LED ekranu u pozadini scene. Također, nastup je poprilično drukčije izrežiran, a duo koristi i drukčiju facijalnu ekspresiju, negoli na prvoj probi, kako bi atmosferu pjesme što bolje prenio na televizijske ekrane. Pozadina scene prikazuje grad po noći. Stig i Elina su u crnom što izgleda efektno na TV-u. Pred sami kraj posljednjeg refrena Stig napušta Elinu i odlazi sa scene.

Estonija 2015. - Sviđa li Vam se proba?

  • Da (77%)
  • Ne (23%)

Zahvaljujemo na glasanju

Loading ... Loading ...

Komentara 7

  1. zasto li mene ova pjesma i ovaj nastup cini tako ravnodusnim? vjerojatno jer u njemu nema nimalo emocija. i to je potencijalna opasnost za estonce da ne uspiju dalje, bas su mi nekako na rubu. no vidjet cemo nastup na sam dan. inace vidim ovdje jedan kolega kaze da bolje d anije dosao u Bec jer bi umro od dosade – s tim se svakako slazem, toliko je to sve dosadno i beskrvno tamo, tek povremeno neko malo bljesne s malo vrijednijim nastupom, a vecinom sve za jednu upotrebu, a jos gore bi se to osjetilo u dvorani (hali)

  2. Puno bolje izrežiran nastup nego na prvoj probi. Elina mi je na početku mrvicu nepovjerljiva, možda je od treme ili čega ali nije ni bitno. Na trenutak se vidio jedan dio kako će nastup izgledati na tv-u i čini mi se da će biti odlično. No, nakon ovih nekoliko proba što smo vidjeli, nije mi žao što nisam kupio kartu i došao u Beč jer bi mi u dvorani bilo jaako dosadno. 🙂

  3. Strahovit loš nastup . I strahovito loša pesma. Niti jedan element ne postoji po kojem bi se izdvojila kao bitna ili superiorna. Vrlo lako može da ispadne i ne ode u finale, a ako se desi da ode, biće daleko ispod 10 mesta. Pesma je konceptualno sa ovim nastupom za evrovizijsku publiku , skoro pa čist promašaj. To se vidi iz aviona. Ovo su pravi amateri za norveški par.

  4. skočili su na 4. mjesto na kladionicama (ispred Rusije). baš me zanima kako će izgledati na televiziji. ovako iz jednog kuta nije posebno, ali imam osjećaj da bi mogli biti baš baš posebni u utorak 🙂

Odgovori