Što Netta misli o nadolazećem filmu o Eurosongu?

Podijeli na Facebook Twitter
© Getty Images/ Francisco Leong/AFP

U priznatim britanskim novinama Metro UK prošloga je tjedna osvanuo zanimljiv intervju s pobjednicom ovogodišnjeg Eurosonga Nettom. U Šezdeset sekundi s Nettom Barzilai čitatelji su imali prilike saznati što Netta misli o nadolazećoj Netflixovoj komediji u kojoj će glavnu ulogu odigrati slavni hollywoodski glumac Will Ferrell, a čija će se radnja vrtjeti upravo oko Eurosonga.

Mnogi obožavatelji izrazili su zabrinutost, smatrajući kako bi takav projekt mogao narušiti dobar imidž koji je Eurosong godinama gradio. Drugi pak vjeruju kako bi ova komedija doprinjela popularnosti Eurosonga i izvan Europe i kako bi time pozitivno utjecala na njegov daljnji razvoj.

Will Ferrell, ugledni američki komičar, izrazio je svoj interes za Eurosong više puta, stoga ne čudi da je upravo on zaslužan za ideju koja je nastala inspirirana najvećim europskim glazbenim natjecanjem i koja je realizirana u suradnji s Netflixom. Ferrel će, osim za glumu, biti zadužen i za produciranje filma te pisanje scenarija. Kao glavni producent imenovan je Adam McKay.

Budući da je Ferrell prisustvovao uživo ovogodišnjem Eurosongu u Lisabonu, novinare je zanimalo što Netta misli o njemu i njegovom nadolazećem projektu te je li imala priliku osobno se upoznati s njim.

“Will je veoma smiješan, ali nisam ga uspjela upoznati, nažalost. Nadam se da će se prema Eurosongu odnositi s poštovanjem kakvo ono zaslužuje!”, izjavila je pjevačica.

U intervjuu, Netta se također osvrnula i na svoj eurovizijski put, počevši od izraelskog nacionalnog izbora HaKokhav HaBa pa sve do velikog finala Eurosonga u kojemu je ispisala povijest.

Jedan od najzanimljivijih detalja Nettine pobjede bio je njen pobjednički govor u kojemu je poručila: “Hvala što ste odabrali drugačije!”. Na zahtjev novinara da razjasni što je pod time mislila Netta je odgovorila:

“Rekla sam to zato što ne izgledam niti zvučim niti stvaram niti šaljem poruku kao ostali sudionici Eurosonga do sada. Ono što pobjeđuje je obično nešto više uobičajeno i velika je stvar odabrati nešto što nikada prije nisu čuli. Zahvalna sam što su se ljudi usudili učiniti jedan korak naprijed. Kao društvo nećemo se razvijati ako ne prihvatimo promjenu i veoma je emotivno gledati ovo što se događa. Trebamo biti dovoljno hrabri da promijenimo stvari i izaberemo nešto novo”, nadodala je Netta. 

Za kraj, podsjetili su je koliko je njena popularnost porasla rekavši joj kako sada svi žele djelić Nette. Ona im je na to u šaljivom tonu spremno odgovorila:  “Da, ali ima dovoljno Nette za sviju”.

Cijeli intervju možete pročitati ovdje.

 

Komentara 4

  1. Netta, svaka ti čast! Samo da spomenem, 24.7. Netta će nastupati na jednoj američkoj televiziji u jutarnjem programu gdje će uživo izvesti Toy! Jedva čekam! 🙂

Odgovori