Tamara izvela “Proud” za Ninu

Podijeli na Facebook Twitter
Promo

Glazba je medij preko kojeg ljudi mogu izraziti puno emocija – od sreće do tuge, od boli do nade, od srama do – ponosa. Upravo je ponos tema pjesme predstavnice Sjeverne Makedonije Tamare Todevske, koja je specijalno izvela svoju pjesmu Proud za Ninu Kostovsku. Nina Kostovska (Tetovo), rođena je sa Downovim sindromom, a liječnici su njezinim roditeljima rekli da odustanu od nje jer neće nikad ništa postići u životu. Nina i njezini roditelji su im dokazali drukčije, te danas Nina pohađa četvrtu godinu studija makedonskog jezika i literature na FON sveučilištu u Skopju, a u slobodno vrijeme predaje i uči profesore kako da pomognu i da se odnose prema djeci s poteškoćama u razvoju u obrazovnom sustavu. Tamara Todevska je za nju rekla:

“Nina je dokaz da možete biti što god želite u životu ako vjerujete u sebe”

Kliknite na video i pogledajte ovo lijepo iznenađenje i emocionalnu izvedbu pjesme Proud

Komentara 3

  1. Odlično primjenjena poruka pjesme. Premda, ne razumijem doktore koji su rekli da nista neće postići u životu? Neobrazovanost na vrhuncu.
    Tamara, želim da uđeš u to finale!!!Idemo Makedonci!

  2. Poništavam izjavu od prije 2,3 dana da Makedonija nema šanse za pobjedu. Makedonija je čudo-ali ne zbog pjesme već ove velike i skromne pjevačice. Kako je draga. Želim joj najbolji makedonski plasman ikada.

Odgovori