Tamara Todevska: “Imala sam veliku želju da odem na Euroviziju sama”

Podijeli na Facebook Twitter
Facebook/TamaraTodevska

Prije nekoliko dana makedonska nacionalna televizija MRT objavila je kako će ih ove godine u Tel Avivu predstavljati Tamara Todevska. Tim povodom makedonska pjevačica bila je gošća kod Zvonka Komšića u emisiji Dan uživo na televiziji N1 BH gdje je otkrila kako svakodnevno dobiva pjesme i preslušava ih.

– Svakodnevno dobivam pjesme koje preslušavam, nisam se dvoumila između dvije pjesme jer ih još iščekujem. Natječaj traje do 5. veljače, pa ćemo nakon tog roka odabrati pjesmu na kojoj ćemo raditi – istaknula je Tamara koja je tek nedavno dobila ponudu makedonske televizije da predstavlja svoju zemlju na Eurosongu.

Prije tjedan sam saznala da ću biti predstavnik. Zvali su me s makedonske televizije i pitali me jesam li u stanju i mogu li prihvatiti taj izazov jer sam postala majka prije nešto više od 40 dana – iskrena je bila pjevačica.

Na pitanje kada će pjesmu predstaviti javnosti, Tamara je odgovorila da se nada da će početkom veljače već biti spremni, a kako je u planu da se snimi i spot, mišljenja je da će to ipak potrajati do sredine veljače.

Kako kaže, priželjkivala je ponovno predstavljanje Makedonije i odlazak na Eurosong i to kao solo izvođač.

Meni je trebala ta neka šansa u kojoj mogu da pokažem pravu sebe i gdje mogu pokazati sve što znam. Iščekivala sam i imala sam veliku želju da odem na Euroviziju sama – rekla je Tamara.

Kako je opisala svoja prethodna iskustva s Eurosonga, što joj je sestra Tijana Dapčević savjetovala i što joj je poželjela, možete saznati u Tamarinom gostovanju na bh. inačici televizije N1.

Komentara 1

Odgovori