Tamara Todevska se vraća na Eurosong!

Podijeli na Facebook Twitter
Facebook/TamaraTodevska

U večerašnjim središnjim vijestima makedonska nacionalna televizija MRT objavila je kako će ovu zemlju na Eurosongu u Tel Avivu predstavljati Tamara Todevska.

Pjevačica je izjavila kako će njena interpretacija biti na nivou i da je sigurna u svoje emocije. Autori pjesme bit će skladatelji s kojima je pjevačica do sada surađivala. Portal reporter.mk napominje kako će MRT imati na izbor nekoliko skladbi, a da ćemo pjesmu koja će predstavljati Makedoniju na Eurosongu 2019. čuti krajem veljače.

Podsjetimo, Tamara je s Adrijanom i Vrčkom Makedoniju predstavljala 2008. godine u Beogradu s pjesmom Let Me Love You kada su natjecanje završili na desetom mjestu u svom polufinalu, ali se nisu našli u finalu jer je žiri te godine imao pravo jednu pjesmu poslati u finale a njihov izbor je tad bila Šveđanka Charlotte Perrelli. Tamara je dva puta se na eurovizijskoj pozornici pojavila i kao prateći vokal 2004. godine Toši Proeskom i 2014. godine svojoj sestri Tijani Dapčević.

Komentara 12

  1. Ne treba ništa govoriti prije same pjesme, ali slutim da sama pjesma neće biti dobra, ali ok. Treba pričekati istu 🙂

  2. Skoro iz prve ruke, par pjesama je u igri, nista previse skakutanja, vise balada sa ritmom i akcenat ce biti na njenom glasu.

  3. Ovoje obećavajuće, Tamara je super vokal. Nadam se da će i pjesmu dobru odabrati, ili i sastqviti i naravno odraditi nastup, ono što Makedonci nikako da ubodu.

  4. Odlična vijest! Nadam se da će napokon u finale.
    Nmg vjerovat da je od Kaliopi prošlo već 7 godina. Mamma mia!

  5. @SwedenEurovisionFan Nece se menjati #MKD. Kratenka ostaje kao i dosad, menja se samo naziv drzave iz FYR Macedonia u North Macedonia..

  6. Vrlo jednostavan recept za Makedonce: Trebaju poboljšati ono što im je rak-rana, a to je nastup! Moraju angažirati nekoga izvana i uložiti novce u nastup ako žele uspjeh!

  7. Zna li itko, pošto je i službeno da se F.Y.R.O.M. pretvorio u Sjevernu Makedoniju, kako će sad pisati kratice pored imena zemlje, mislite li da će se #MKD mijenjati u #NMA ili nešto?

Odgovori