Tamta s “Replay” za Cipar

Podijeli na Facebook Twitter
Foto: Facebook

Višemjesečni vremenski natpisi potvrđeni su jutros. Na svojoj službenoj stranici na Facebooku ciparska televizija CYBC objavila je kako će ih na nadolazećem Eurosongu u Tel Avivu predstavljati grčko-gruzijska pjevačica Tamta Goduadze. Na natjecanju izvest će pjesmu naziva Replay, koju su skladali Alex Papaconstantinou, Teddy Sky, Albin Nedler, Kristofer Fogelmark i Viktor Svensson.

Inače, ova ekipa je već radila s Tamtom i to na pjesmi Unloved, koju je pjevačica predložila tadašnjoj grčkoj televiziji NERIT za Eurosong 2015. Uz pjevačicu i skladatelje, CYBC je potvrdila kako će koreografiju za Tamtu napraviti Šveđanka Sacha Jean-Baptiste.

Želja – ostvarena!

Dugogodišnja želja eurovizijskih fanova, Tamta je dosad dvaput htjela predstavljati Grčku na Eurosongu. Godine 2007. s baladom With Love nastupala je na grčkom izboru, no na kraju je osvojila treće mjesto. Gotovo desetljeće kasnije (2015.), njezina diskografska kuća Minos htjela je vidjeti Tamtu s Unloved na tadašnjem grčkom izboru, no zbog prekoračenog roka za slanje pjesme, povukla se, a na njezino mjesto došla je Maria Elena Kyriakou.

Hoće li dobitna kombinacija Eleni Foureire biti ujedno i Tamtina dobitna kombinacija, saznat ćemo najkasnije do ožujka.

Komentara 3

  1. Slažem se s @precious kako će ovo biti Fuego version 2. I vjerojatno će biti slabija verzija, tako da ne očekujem puno od Cipra ove godine. Iako, nikad ne reci nikad, treba prvo pričekati i samu pjesmu.

  2. Čini se da će se Ciprani zadržati na uptempo pjesmama nakon uspjeha Eleni. Malo me strah da će pjesma zvučati ko razvodnjena verzija “Fuego”. Nadam se da će me razuvjeriti.

Odgovori