Tko će nastupiti u show programu “Dore 2019.”?

Podijeli na Facebook Twitter
HRT

I dok s nestrpljenjem očekujemo subotu kada ćemo saznati hrvatskog predstavnika na Eurosongu u Tel Avivu, HRT nam je upravo otkrio tko će nastupiti u show programu ovogodišnje Dore.

Doru 2019. će otvoriti Franka svojim atraktivnim nastupom uz pratnju plesača te zanimljivom kombinacijom pjesme Crazy i dviju drugih svojih uspješnica. U show programu, nakon što čujemo svih 16 natjecatelja, pred publiku će izaći mlada i već vrlo uspješna pjevačica iza koje su zapažena gostovanja u Americi, Mia Negovetić te uzdanik A strane i dečko koji je do sada jedini naš pobjednik Dječjeg Eurosonga, Dino Jelusić. Oni će zajedno izvesti medley Dorinih uspješnica u aranžmanu Olje Dešića.

Atraktivni i izuzetno zanimljiv udaraljkaški sastav Sudar Percussion izvest će skladbu Jean-Michela Jarrea i Armina van Buurena Stardust, a za kraj tu je zvijezda večeri – Vanna.

Dora 2019. održat će se u Sportskoj dvorani “Marino Cvetković” u Opatiji, a izravni prijenos bit će na Prvom programu Hrvatske televizije te Drugom programu Hrvatskog radija od 20:05.

Komentara 16

 1. jedan lik je čuo pjesmu roka, tekst ide nešto kao
  “I dream of love
  you dream of love
  angels of (blood?)”
  .
  navodno tekst je jako loš u njegovoj pjesmi

 2. Pročitao sam na forumu da će Franka imati vatru kao Eleni prošle godine i netko je spomenio da su vidjeli nju kak leti (nisam siguran za ovo)

 3. Sve miriši na lijepu večer, zanimljivo natjecanje, tko zna možda ova Dora stvarno bude prekretnica u HR glazbenom prostoru, možda nakon ove Dore Hrvatska krene prema vrhu Eurosong ljestvica. Bilo je i vrijeme da se nešto promijeni, zasad se pokazuje dobar izbor Hrvatskog Eurosong tima i tima zaduženog za organizaciju Dore.

 4. Hahaha, Zvjezdice – HRT izdanje. Taman za otići na pee break, nahraniti psa, mačke, poo break, šetnju i tek onda se uključiti kad prestanu silovat hitove s Dore…Ja ne znam tko gura tu malu Miu i zašto….

 5. Pozornica izgleda super (konačno moderna i sa LED-ovima, šok haha), a i green room je kako su rekli u dvorani (ko na eurosongu). Stage zauzea pola dvorane, LOOL, a publika će bit na tribinama. Prođe li sve super, Doru 2020 mogu organizirat u nekoj od dvorana (npr Poreč, Varaždin, Zadar). Tko nije, može sve pratit na live web kamerama dvorane. xD

Odgovori