Tko prolazi iz drugog polufinala? Ovo su vaše i naše prognoze – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

Tko prolazi iz drugog polufinala? Ovo su vaše i naše prognoze

  2 min za čitanje   1 komentar

Prije dva dana smo saznali prvih deset finalista, a večeras ćemo saznati i posljednih deset finalista. Nakon odgledanih proba naši čitatelji i urednici su prognozirali tko bi iz drugog polufinala mogao proći u finale, a tko, prema njihovu mišljenju, nema velike šanse za finale. Ovim specijalom želimo pokušati objektivno vidjeti tko su sve kandidati za finale ovogodišnjeg Eurosonga.

Pogledajmo kako ste vi i naši urednici ove godine prognozirali šanse natjecateljima večerašnjeg polufinala.


Urednici prognoziraju

U prognozama finalista prošlogodišnjeg drugog polufinala naši su urednici pogodili devet od deset finalista. Naime naši su urednici prognozirali kako će Gruzija proći u finale Eurosonga, ali to se nije dogodilo, već je u finale Eurosonga otišao predstavnik Belgije, Gustaph kojem su naši urednici dali 40% šanse za ulazak u finale.

DRŽAVA GLASOVI POSTOTAK PROLAZAK
Malta 1 16,67%
Albanija 0 0%
Grčka 6 100% ✔️
Švicarska 5 83,33% ✔️
Češka 0 0%
Austrija 6 100% ✔️
Danska 2 33,33%
Armenija 6 100% ✔️
Latvija 2 33,33%
San Marino 1 16,67%
Gruzija 6 100% ✔️
Belgija 6 100% ✔️
Estonija 3 50% ✔️
Izrael 5 83,33% ✔️
Norveška 6 100% ✔️
Nizozemska 6 100% ✔️

YouTube video


Čitatelji prognoziraju

U prognozama finalista prošlogodišnjeg prvog polufinala naši su čitatelji kao i urednici pogodili devet od deset finalista, odnosno prognozirali su kako će Gruzija proći u finale Eurosonga, a da Belgija neće pronaći put do finala, a dogodilo se suprotno. U ovogodišnjoj anketi u kojoj smo vas pitali za prognoziranje prolaska natjecatelja drugog polufinala pristiglo je 6709 glasova.

DRŽAVA GLASOVI PROLAZAK
Malta 347 ✔️
Albanija 227
Grčka 643 ✔️
Švicarska 665 ✔️
Češka 194
Austrija 567 ✔️
Danska 301
Armenija 405 ✔️
Latvija 221
San Marino 190
Gruzija 386 ✔️
Belgija 568 ✔️
Estonija 269
Izrael 515 ✔️
Norveška 580 ✔️
Nizozemska 631 ✔️

Kad usporedimo prognoze prolaska naših čitatelja i urednika dobivamo devet od deset istih finalista, a to su abecednim redom Armenija, Austrija, Belgija, Grčka, Gruzija, Izrael, Nizozemska, Norveška i Švicarska. Jedino neslaganje je oko plasmana Malte čiju predstavnicu u finalu vide naši čitatelji i Estonije čije predstavnike u finalu vide naši urednici.

Preuzmite glasački listić za drugo polufinale

Slažete li se sa urednicima ili pak čitateljima? Svoje komentare nam pišite ispod članaka. Bacite pogled na naš YouTube i TikTok profil dolazi mnogo zanimljivih stvari u sljedećim danima.

Podržite Eurosong.hr

Znate li da sav sadržaj na portalu radimo volonterski, iz ljubavi prema Eurosongu, izvođačima i zajednici fanova?

Ako vam se sviđa što radimo, podržite nas!

Iza svega što vidite stoji 17 vrijednih fanova koji izdvajaju vrijeme, trud i novac za održavanje stranice, a kako bismo izvještavali s događanja sami plaćamo i putovanja i smještaj na Dori i Eurosongu.

Kako bismo i dalje mogli biti tu za vas i donositi vam zanimljive sadržaje, donirajte i pomozite da eurosong.hr ostane mjesto okupljanja za sve fanove iz regije.

Donirajte
2
PODIJELI ČLANAK

Rasprava1

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje! Prijavi se?