Tko su prvi finalisti “Destination Eurovision 2019”?

Podijeli na Facebook Twitter

Prije nekoliko trenutaka francuski izbor za Eurosong Destination Eurovision dobio je svoje prve finaliste. Nakon gotovo tri sata trajanja, međunarodni žiri u kojem su sjedili predstavnici pet zemalja (David Tserunyan iz Armenije, Tali Eshikoli iz Izraela, Carla Bugalho iz Portugala, Sanja Vučić iz Srbije i Paul Jordan iz Ujedinjenog Kraljevstva) i francuska publika odabrali su ove finaliste:

TABLICA REZULTATA

Žiri Publika Ukupno
1. Roi 12 12 10 12 12 58 57 115
2. Là-haut 8 6 2 6 22 44 66
3. Le petit Nicolas 6 12 10 10 38 21 59
4. Comme une grande 10 8 8 8 34 6 40
5. J’ai pas le temps 10 8 4 4 26 9 35
6. Oulala 4 4 6 4 18 15 33
7. Passio 2 2 29 31
8. In The Shadow 0 21 21
9. La brasier 6 2 2 2 12 8 20

U anketi portala Eurosong.hr, čitatelji su dali najveći broj glasova Florini (22,28%), Bilalu Hassaniju (18,13%), Naestru (13,4%) i Battisti Aquaviva (10,89%).

Propustili ste večerašnje natjecanje? Prvo polufinale Destination Eurovision možete pogledati ovdje.

 

Komentara 22

 1. Ja zaista opet moram malo kritizirati ovu stranicu. Slobodno si promjenite ime u amater.hr! Jel ja sada moram znati, čitajući tablicu, tko je izvođač koje pjesme? Jel vi uopće razmišljate prije objave članaka o tome što je napisano, je li jasno?

 2. @escfan Conchita je bar imala odličnu vokalnu izvedbu, pjesmu i nastup. Bilal ima puno slabiji vokal, i pjesmu. Conchita bi mu mogla očitati lekcije pjevanja…

 3. @precious La Haut i jest jedina dobra pjesma od kvalificiranih… imala je dobar vokalni nastup, ali mi i dalje fali nešto kod pjesme. Sjećam se da kad sam prvi put preslušavala pjesme, na La Haut došla do pola i odustala jer mi nije zadržala pažnju…
  Ali ljudi, ako lošija pjesma pobijedi onda veća šansa za nas 😂

 4. @precious😟
  Jako sam se veselila ovoj večeri i izboru, bila sam uvjerena da će Naestro dalje, kako ne bi, glasina mu je odlična i simpatičan je, ali em nije prošao em je skroz zadnji…
  Od plasiranih doslovno ni jednu pjesmu ne volim.

 5. @eurovisionfan Žiri svašta podržava hahahah kod njih me više ništa ne čudi! Međutim, ovo će publika samo tako prizemljiti ako ode! Živi bili pa vidjeli 🙂 Summa summarum, ništa od Fra ove godine, a tolika se prašina digla oko njihovog izbora.

 6. Prošla su mi dva od četiri favorita.To su Chiméne Badi i Bilal Hassani koji je mogao bolje izvesti pjesmu.Nadam se da će biti bolji u finalu.Florina 0 bodova kod žirija ne mogu vjerovat.Definitivno je zaslužila finale.Battista jako loša vokalno.Najgora pjesma u ovom polufinalu prošla dalje Silván Areg-Le petit Nicolas provukao se u finale samo radi nastupa.

 7. Drago mi je što je Aysat prošla dalje, mada uopšte nije zaslužila zadnje mjesto po televotingu. Bilal i njegova pjesmica precijenjeni do neba. Smorile su me više gluposti o različitosti, osobnosti i ostale stvari koje se prodaju na Eurosongu. Pjesma ne valja i to je to. Žao mi je Florine, smatram da nije bilo toliko loša da ne prođe u finale, da je samo stojala na sceni bolja bi bila od Silvàna koji je prošao dalje.

 8. uff…. Što reći???? Kao prvo, razočarao sam se u svoje favorite. Svi od reda su imali loše live nastupe (neki su falšali, a drugi su imali nezanimljive ili pak koreografije koje odvlače pozornost sa same pjesme. Kao drugo, unatoč nešto lošijoj live izvedbi NE RAZUMIJEM kako je Florina mogla dobiti 0 bodova od žirija, kad su i drugi dosta falšali, pa su dobili pokoji bod. Izgleda da je sve to kod nje kulminiralo – lošija vokalna izvedba, nezanimljiva ”koreografija”, i loš redni broj nastupa. Sve u svemu, kad vidim tko je pobijedio na misao mi dolazi da Francuska neće niti ove godine napraviti dobar rezultat na Eurosongu. Bit će gore plasirana od pjesme Mercy prošle godine. Za njih sam rekao da će biti na desnoj strani tabele dok su ih drugi uzdizali. Ovo će se još gore plasirati kad uzmemo u obzir pjesme koje će ova pjesma imat za konkurenciju na Eurosongu. No, držim fige da će bilo tko iz drugog polufinala uspjet ”potući” ovog deBilala. Bilo tko!!!

 9. Kakav jad od rezultata. Propaganda na najjače i patetika do bola! Iskreno, želim Francuzima da pošalju onog dečkića (pokušaja od pjevača!) i dožive hladan tuš u Tel Avivu! Ufff, to bi bio gušt gledati XD

 10. Rijeku sam proplakala… Moj Naestro zadnji 😟
  Aysat mi uši prokrvarila, a prošla dalje.
  Već znam koja će mi zemlja biti zadnja u top 42 ove godine.

Odgovori