[Video] Transformacija arene za potrebe Eurosonga u 60 sekundi

Podijeli na Facebook Twitter
esctoday.com

Službena eurovizijska internetska stranica objavila je video od 60 sekundi u kojem je prikazana potpuna transformacija Globen arene pred i poslije Eurosonga. Iako kratak, video prikazuje spektakularnu produkciju najvećeg europskog glazbenog natjecanja, za potrebe kojeg se svake godine ulaže ogroman trud, iskustvo i volja organizatora.

– Eurosong je i dalje glavni primjer izvrnosti produkcije. Iznova se usvajaju nove tehnologije i evoluira u pogledu kako će pjesme biti prikazane na pozornici i televiziji, objavio je eurovision.tv.

Podsjećamo, ovogodišnji Eurosong je pratilo rekordnih 204 milijuna gledatelja.

– Toplo čestitam SVT-u na produkciji triju spektakularnih showova koji su vezali milijune uz male ekrane. Bio je užitak usko raditi s cijelom ekipom koja je visoko podignula letvicu s kreativne i tehnološke strane te napravila od 61. Eurosonga nezaboravno iskustvo za gledatelje raspršene po svijetu. Sada gledamo naprijed da na ovim temeljima napravimo dobar posao s idućim domaćinima, ukrajinskom televizijom NTU – izjavio je šef Eurosonga, Jon Ola Sand.

Komentara 1

  1. zašto me toliko pogađa dio kad sklanjaju pozornicu… trebalo je ovdje stavit upozorenje za potencijalno uznemirujući video :'( držala me postesc depresija nekih tjedan dana, evo je opet se vraća sada lagano.

Odgovori