Tulia interno za Poljsku u Tel Avivu

Podijeli na Facebook Twitter
Foto: Grzegorz Gołębiowski

Nakon što je prezentacija poljskog predstavnika za Eurosong 2019. bila odgođena prošlog tjedna, danas se napokon oglasila poljska televizija TVP. Prije nekoliko objavljeno je kako će Poljsku, koja će u studenom ove godine ugostiti Dječji Eurosong 2019., u Tel Avivu predstaviti četveročlana grupa Tulia. Ovu grupu, čiju glazbu obilježavaju poljski tradicionalni način pjevanja i moderna produkcija, čine Patrycja Nowicka, Dominika Siepka, Joanna Sinkiewicz i Tulia Biczak. Njihova pjesma bit će predstavljena kasnijeg datuma.

Iako je grupa osnovana tek krajem 2017. godine, već se njezine članice mogu pohvaliti s brojnim uspjesima. Istoimeni album je u svibnju 2018. ostvario platinastu nakladu, a nastup s Natalijom Nykiel na poljskim glazbenim nagradama bio je veoma hvaljen. Prva pjesma koju je ovaj kvartet objavio, bila je obrada pjesme Enjoy The Silence grupe Depeche Mode, koji su njihovu verziju objavili i na svojoj stranici na Facebooku.

Podsjetimo, Poljaci su se po prvi put nakon 2015. okrenuli internom izboru, nakon što se ovaj recept pokazao uspješnim na Dječjem Eurosongu 2018.

Komentara 8

  1. EXTRA 😁😎 svaka čast Poljska, dobar odabir, da stvar bude smiješnija sasvim slučajno sam naletio na YouTube-u na ovu grupu i njihove Cover izvedbe Nothing Else Matters (Metallica) i Enjoy the Silence (Depeche Mode)

Odgovori