[UPD] Turki party predstavlja pjesme s Dore – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

[UPD] Turki party predstavlja pjesme s Dore

  2 min za čitanje   Napiši prvi komentar

Nakon objave liste sudionika Dore 2010., vrijeme je za preslušavanje pjesama između kojih će se odabrati hrvatski predstavnik na Eurosongu u Oslu. Sve pjesme će biti po prvi puta puštene na Drugom programu Hrvatskog radija u emisiji Turki party. Preslušavanje će započeti u ponedjeljak, 25. siječnja, nastavljući se na idući dan. Posljednja grupa pjesama će biti puštena u četvrtak, 28. siječnja, kada ćemo konačno moći ocijeniti koja pjesma ima najveće izglede da pobijedi i predstavlja Hrvatsku u Oslu.

Nakon puštanja pjesama u eter Hrvatskog radija, pjesme će biti dostupne i na Vašoj Eurosong destinaciji.

Dora 2010. će se održati 5. i 6. ožujka u Kristalnoj dvorani hotela Kvarner u Opatiji.

[UPD]

Prije nekoliko trenutaka HRT je na službenim stranicama objavio kako će se način glasovanja žirija i gledatelja promijeniti i odrediti do 15. siječnja.

Članak 1.
Hrvatska radiotelevizija utvrdila je dana 2. studenoga 2009. Pravila HRT-a za odabir hrvatske pjesme za Pjesmu Eurovizije – „DORA 2010.“
Ovim izmjenama i dopunama briše se odredba o sastavu članova žirija natjecanja „DORA 2010.“ te će se sastav žirija regulirati posebnim pravilima glasovanja koje će HRT utvrditi najkasnije do 15. siječnja 2010.

Članak 2.
U skladu s člankom 1. stavkom 2. ovih Izmjena i dopuna Pravila HRT-a za odabir hrvatske pjesme za Pjesmu Eurovizije – „DORA 2010.“
U članku 5. Pravila stavak 4. briše se, dosadašnji stavak 5. postaje stavak 4., a dosadašnji stavak 6. postaje stavak 5. koji se mijenja i sada glasi:
Način glasovanja gledatelja (televoting) i žirija, kao i sastav žirija, regulirat će se posebnim pravilima koja će utvrditi HRT najkasnije do 15. siječnja 2010.

Članak 3.
Sve ostale odredbe Pravila ostaju nepromijenjene i dalje na snazi.

Podržite Eurosong.hr

Znate li da sav sadržaj na portalu radimo volonterski, iz ljubavi prema Eurosongu, izvođačima i zajednici fanova?

Ako vam se sviđa što radimo, podržite nas!

Iza svega što vidite stoji 17 vrijednih fanova koji izdvajaju vrijeme, trud i novac za održavanje stranice, a kako bismo izvještavali s događanja sami plaćamo i putovanja i smještaj na Dori i Eurosongu.

Kako bismo i dalje mogli biti tu za vas i donositi vam zanimljive sadržaje, donirajte i pomozite da eurosong.hr ostane mjesto okupljanja za sve fanove iz regije.

Donirajte
0
PODIJELI ČLANAK

Još nema komentara. Neka tvoj komentar bude prvi?

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje!