U petak slovenska verzija “On My Way”

Podijeli na Facebook Twitter
YouTube

U petak 28. travnja službeno će biti objavljena verzija slovenske pjesme predstavnice On My Way na slovenskom jeziku.

U ponedjeljak u Ljubljani tijekom oproštajnog susreta prije odlaska u Kijev, Omar je održao konferenciju za novinare na kojoj je potvrđeno kako će slovenska verzija biti po prvi puta izvedena u emisiji Slovenski pozdrav na RTV SLO u petak navečer. Autor teksta je Žiga Pirnat.

Omar je također potvrdio kako je odabrao odjeću koju će nositi tijekom nastupa u Kijevu. Odlučio je nastupati u istoj odjeći u kojoj je nastupao i na natjecanju 2005. u Kijevu s pjesmom Stop. Iako je tada bio jedan od favorita publike, nije se uspio kvalificirati u finale ostavši dvanaesti u polufinalu.

Za kraj dodajmo kako će Omar nastupiti sam na pozornici u Kijevu. Razlog takve odluke je tematika usamljenosti o kojoj pjesma govori te bi back vokali na pozornici mogli smanjiti takav dojam.

Komentara 19

  1. Ajde neka je Edgar, čovjek ima predivan glas 🙂 neka se biraju ljudi s voica. Evo mogao bi sljedeće godine Alen na primjer 😀

  2. Ajme Edgar , odličan izbor za operni dio , čini se da će ipak imat ekipu sa The Voica što mi je drago.

  3. Jeste vidjeli #LIB2017? Tu su rekli kako je Omar napisao pjesmu prije 10 godina. Baš iz dvijetisućitih, ali ja volim takve pjesme. Točka.

  4. Evo svi sa nestrpljenjem čekamo tu verziju…
    A za garderobu………….. 😲 ……………
    I nije preterano čudno, on je sav još uvek u 2005-oj.

Odgovori