U Švedskoj završeno treće polufinale

Podijeli na Facebook Twitter
EBU

Upravo je završeno i treće polufinale švedskog predizbora Melodifestivalen 2019. koje se ovaj put održalo u mjestu Leksand. Od sedmero večerašnjih natjecatelja, glasovima publike u finale su se plasirali:

  • Jon Henrik Fjällgren – Norrsken
  • Lina Hedlund – Victorious

Dovoljno glasova za fazu izbora zvanu “druga šansa” (šv. Andra Chansen) dobili su:

  • Rebecka Karlsson – Who I Am 
  • Martin Stenmarck – Låt skiten brinna

Sljedeći tjedan se održava poslednje polufinale u mjestu Lidköping, dok ćemo 9. ožujka doznati tko će U Tel Avivu predstavljati drugu najuspješniju zemlju na Eurosongu.

Komentara 3

  1. Ocekivani rezultati. Opet nista posebno od Svedjana izgleda ni ove godine. Henrikova pjesma ipak nije to sto sam ocekivao. Moram priznati da s vremenom su mi narasle pjesme Hold You i Not With Me. Iako imamo jos jedno polufinale ispred nas, moje misljenje da bi ovaj duet zapravo mogao najbolje proci u Tel Avivu. Za razliku od prethodne tri godine kada su Svedjani slali meni iritantne pjesme, ovaj duet zapravo dobar. Uz neke dorade i uvjezbavanja moze ovo biti jako dobar konkurent.

  2. Očekivani finalisti apsolutno, ugodno iznenađen da je Martin prošao u Andra chansen, mislio sam da bi Dolly Style mogle (s obzirom da su čak pobijedile na press pollu prilikom generalne probe).

  3. Jon Henrik i Lina očekivano prošli u finale.

    Jon Henrik trenutno moj favorit, iako je prethodnih godina imao daleko bolje pjesme

Odgovori