UMK 2019 – Objavljena i druga pjesma

Podijeli na Facebook Twitter
Foto: quepasomiami.com

Kasno sinoć, ovogodišnji finski predstavnici na Eurosong DJ Darude Sebastian Rejman objavili su i drugu pjesmu za Uuden Musiikin Kilpailu 2019. Pjesmu naziva Superman Darude je napisao u suradnji s Thomom Bridgesom Chrisom Hopeom, a sličnog je žanra kao i prethodno objavljena Release Me.

Podsjetimo, UMK 2019 održat će se 2. ožujkaTurkuu. Objava treće pjesme održat će se prema našoj vremenskoj zoni 21. veljače u 23:00 sata.

Komentara 10

  1. Mislim da sam od njih očekivao nešto zaraznije… To je sve ok, ali mi ipak više zvuči na one pjesme koje se stavljaju na album da ga popuniš i to je to!

  2. I like it. Dosta bolja pjesma od prve predstavljene. Ima taj neki štimung novijih pjesama u svijetu elektronike. Možda mi fali malo nekon beat-dropa koji uglavnom krasi moderne elektroničke pjesme. Ne znam jeste li vi primijetili, ali ja sam u drugom dijelu pjesme načuo malo ”Sandstorma”. Onako u mrvicama, ali ipak se da načuti.

  3. Ovo mi zvuči toliko preproducirano i generično da ne mogu slušati više od minute.
    Pa čak mi je i Saara bila draža jer je pokušavala nešto osmislit.

  4. Za sada meni je bolja ova pjesma, ali mislim da bi žiri i jednu i drugu pjesmu stavio jako nisko u polufinalu i ne vjerujem da će se Finska kvalificirati u finale ako izabere ili Release Me ili Superman

  5. Ja sam tako pre presretan sto cemo imati njega na eurosongu da to ne mogu opisati. Release me mrvicu bolja iako ni ova nije losa. @hirscher1 Vidi se sa nisi nimalo poznavatelj elwktronike pa te ni smatram relevantnim sa takvim neukim komentarom.

Odgovori