Upoznajte Frankin tim za Lisabon

Podijeli na Facebook Twitter
Facebook

Još nas nekoliko dana dijeli od prve Frankine  probe na velikoj eurovizijskoj pozornici u Lisabonu. Pjesmu „Crazy“ izvest će po prvi puta u ponedjeljak 30. travnja u 10 sati i 40 minuta po portugalskom vremenu, odnosno 11 sati i 40 minuta po našem vremenu.

Prateće pjevačice

U ovu avanturu zvanu Eurosong 2018. Franka neće ići sama, nego će joj od velike pomoći biti i prateći vokali Đorđija Palić (savjetnica u timu Tonyja Cetinskog u hrvatskom The Voiceu) i Martina Ivanković. U školi pjevanja Husar & Tomčić, s Frankom na treningu radi poznato hrvatsko glazbeno ime Ivana Husar. Da će za ovogodišnji nastup biti zadužena kompletna ekipa iz Hrvatske dokaz je i suradnja s koreografom Igorom Barberićem, dok će za styling biti zadužena Jasenka Tudor Bevanda.

(Martina Ivanković sudjelovala je kao plesačica u spotu Nine Kraljić)

Ekipa za šminku i frizuru

Za frizuru će se pobrinuti salon Franić, dok će, inače prelijepu Franku, dodatno make-upom uljepšati Kristina Hosnjak.

I za kraj, Franka će na svom nastupu nositi kreacije Vjeke Franetovića i Nikice Ivančevića, koji su više poznatiji kao eNVy room. Kako je objavljeno na nekim našim portalima, sašiveno je nekoliko haljina, a konačna odluka bit će donesena tijekom proba.

Druga proba zakazana je za 3. svibnja od 15 sati i 55 minuta (16 sati i 55 minuta po našem vremenu).

Komentara 20

 1. Po meni je Frankina pjesma dark horse. Nažalost velika je šansa ispadanja, ali s obzirom koliko se pripremaju moraju imati nekog asa u rukavu. Inače nike realno da smo u 1. Polufinalu bolji samo od Islanda.

 2. @wannabe Iskreno i meni je dobra, cesto ju pjevusim, jedino mi se ne svidja onaj dio s citatom, ali pjesma mi je dobra… Objektivno je dosta bland naspram drugih, nazalost 🙁

 3. @eurovisionaddict Sretan rođendan. 🙂
  _____
  Što se tiče Franke-i ja mislim da će biti nastup biti show, da će na kraju ona biti dark horse te da ćemo u finale,a tamo u sami vrh.
  Također očekujem i da će pjesma biti drugačija od audio verzije jer tjednima smo ih molili za promjene.
  Očekujem od nastupa-iznadprosječnost.
  Jedva čekam probe da možemo komentirati i davati prijedloge jer već smo upoznati da HRT sluša prijedloge komentatora Eurosong.hr-a 🙂 Npr. dali su Nininoj pjesmi novi oblik, snagu, također poslišali su one savjete da ne stavljaju backvokale u centar već Ninu…Onda za Žaka neke promjene itd.
  SretnoFranka.

 4. ja navijam za artistic nastup, igranje sjenama i svjetlima, pokreti rukama i naravno pokazivanje prekrasne franke. neka to bude sexy da se ljudi zapale za nju i da glasaju

 5. danas mi je rođendan pa se nadam za poklon malo više novih vijesti u vezi Eurosonga
  Jedva čekam vidjet završenu pozornicu
  @angelo96 Albanska pjesma je odlicna, ne cudi me to 🙂

 6. Vrlo zanimljiv podatak.
  Wiwi blog je napravio anketu čije je pitanje bilo:
  Which Eurovision 2018 song chosen through a national final is the best?
  Začuđujuće možda vama-ali meni ne:
  ALBANIJA je osvojila treće od 29 mogućih mjesta. 🙂
  https://www.youtube.com/watch?v=eDRByA_vEVw Novija verzija nove verzije Albanije (za one koji nisu čuli.)
  Prvo mjesto je osvojila Francuska.
  Glasovalo je preko 14 000 ljudi.
  ___________________________
  Finska , Portugal i Estonija se pridružili top5 ovoj anketi.

 7. Može se dati naslutiti i bez anketa tko je favorit publike,ali evo rezultata:
  Ovo su jedine dvije pjesme od njih 25 koje su u projektu Razmišljam naglas od čitatelja Eurosong.hr-a dobile više od 50% glasova za odgovor -Jako mi se sviđa- 5
  1.BUGARSKA 66%
  2.Francuska 54%

  🙂

 8. Što se tiče pratećih vokala i koreografa, mislim da bolje nismo mogli odabrati, ali za Jasenka Tudor Bevanda nisam baš siguran. Vjerujem da će koreografija biti minimalistička – pokreti rukama i “izazivanje” tog jednog Crazy efekta kod same publike mimikom lica. Nekako mislim da haljina neće ni doći toliko do izražaja, jer će ona igrati na kartu čiste emocije i mislim da će u fokus biti samo lice.

Odgovori