Upoznajte voditelje Eurosonga 2019.

Podijeli na Facebook Twitter
Photo by: Eyal Nevo, Ido Izsak, Ohad Romano, Daniel Kaminsky

Bar Refaeli, Erez Tal, Assi Azar i Lucy Ayoub bit će naši domaćini u Tel Avivu, objavljeno je upravo na službenim stranicama Eurosonga. Njih četvero će nas voditi kroz dvije polufinale i finalnu večer 64. natjecanja za najbolju pjesmu Europe. Ovo je mala i očekivana promjena u sastavu voditeljske kombinacije, s obzirom na to da smo 2017. u Kijevu imali tri voditelja, a godinu dana kasnije, 2018., četiri voditeljice.

Tko su oni?

Bar Refeali je međunarodno poznati supermodel i zaštitno lice mnoštva brandova. Osmislila je i producirala vlastiti reality show o modelingu. Osim toga, voditeljskim poslom se bavi već duži niz godina, a publika ju najbolje pamti kao voditeljicu izraelske inačice X Factora. 

Xavi Gordo / Elle Spain

Erez Tal je voditelj s 25-ogodišnjim iskustvom i jedno od najpoznatijih lica izraelske KAN televizije. Osim voditeljsko posla, bavi se i produkcijom, televizijskom režijom i planiranjem. Godinama je bio voditelj izraelskog Big Brothera, mnogih kviz i gaming emisija. Pored ovog, bio je i izraelski eurovizijski komentator 2018.

Imdb

Assi Azar je također gledateljima u Izraelu poznat kao voditelj nekih od njima omiljenih emisija. Eurovizijska ga pak publika prepoznaje kao voditelja Israel Rising Star, nacionalnog izbora te zemlje za Eurosong.

Assi Azar
rafiagiv.co.il

Lucy Ayoub, iako s najmanje televizijskog iskustva, ima itekeko što pokazati gledateljima Eurosonga. Najpoznatija izraelska youtuberica, radijska voditeljica i sudionica u mnogim show programima, eurovizijskoj publici se predstavila prošle godine kada je upravo ona pročitala glasove izraelskog žirija u finalu Eurosonga 2018.

Facebook.com

 

Komentara 9

  1. Meni je ovo super, pogotovo što će da budu raspoređeni kao 2008. – dvoje u green roomu, dvoje na pozornici. U principu je bitno da naprave dobar scenario i da nemaju harizmu metle. Ovo s uključivanjem jutjubera i zapravo nije loše, jer realno je da mejnstim mediji uvelike krepavaju.

  2. Vjerovatno će dva voditelja biti u green room-u, a ostala dva saopštavati finaliste (nadam se da će to biti Bar i Assi)

  3. Za mene je 4 voditelja previše. Nadam se da će ih dobro organizirati, a ne da će troje nešto raditi a četvrti biti fikus. Također se nadam dobrom Engleskom i dobrom humoru, te da neće biti zbunjole (ukratko sve to smo imali prilike vidjeti u Lisabonu)

Odgovori