“Usudite se sanjati” uz Eurosong 2019.

Podijeli na Facebook Twitter
Foto: EBU

Prije nekoliko trenutaka Europska radiotelevizijska unija i izraelska televizija KAN objavile su slogan Eurosonga 2019. Od 14. do 18. svibnja 64. Eurosong će se održati pod sloganom Dare to Dream (hrv. “usudi se sanjati”).

– Ovaj inspirirajući slogan predstavlja i simbolizira sve što jest Eurosong. Riječ je o uključivanju. Riječ je o raznolikosti. Riječ je o jedinstvu. Biti na toj pozornici, usudeći se sanjati o pobjedi na Eurosongu, biti dovoljno hrabar, biti dovoljno samopouzdan, stojeći tamo kako biste izveli pred svjetskom publikom je nešto vrijedno snova. To je ono što je Netta napravila prošle godine, kad je nastupala u Lisabonu. Ona je došla na tu pozorncu sa snom – snom da dovede Eurosong natrag u Izrael. I uspjela je. I sljedeće godine u svibnju, u Tel Avivu, svi ćemo se sustresti kako bismo slavili dobre vrijednosti Eurosonga i to ćemo učiniti uz pomoć KAN-a i izraelskog tima – izjavio je izvršni supervizor Eurosonga Jon Ola Sand.

 

Na ovu vijest reagirao je i hrvatski predstavnik na Eurosongu 2017. Jacques Houdek, koji u svojoj eurovizijskoj pjesmi My Friend ima frazu “do your best, take a chance, dare to dream and make it real”.

Kada se očekuje logo natjecanja?

Iako su slogan i logo Eurosonga često objavljivani zajedno, ovo je prvi put od 2015. da se slogan i logo objavljuju posebno. Kako stoji u službenom priopćenju, logo Eurosonga 2019. bit će poznat nešto kasnijeg datuma, kada će EBU i službeno objaviti popis sudionika 64. izdanja natjecanja.

Komentara 7

  1. Be Brave and Shine bi bia odličan slogan Eurosonga, klišej samo takvi! hahah
    A i Dare to Dream je ok, vidit ćemo kakva će bit art theme uz logo.

  2. Nisam neato odusevljen. Zadnjih par godina kao da fali ideja za nesto malo zanimljivije i dubljeg znacenja. Svi ti slogani su meni osobno nekako preplitki. Share the moment and Feel your hearbeat su mi i dalje najbolji.

  3. Odličan slogan, po meni najbolji ikada. Zanimljiv, specifican, drugaciji.

  4. Sanjam već godinama o LIVE ESC-u, a 2019 sam odlučia to i realizirat (Ako naravno nabavim kartu šta bi već moglo bit malo teže). :))))

Odgovori