Victor Crone za Estoniju na Eurosongu 2019.

Podijeli na Facebook Twitter
Facebook/victorcronemusic

Nakon dvije polufinalne i ove finalne večeri, Estonci su izabrali da ih u Tel Avivu ove godine na Eurosongu predstavlja Victor Crone s pjesmom Storm.

Pobijednik i novi predstavnik ove sjevernoeuropske zemlje odabran je iz dva gruga glasovanja. U prvom je od ukupno 12 finalista publika i međunarodni žiri odabrao troje koji su se plasirali u superfinale, a konačnu odluku o samom predstavniku od troje preostalih imala je publika.

U superfinale plasirali su se:

 • Victor Crone – Storm
 • Uku Suviste – Pretty little liar
 • Stefan – Without you

Kao posebni gosti večeras su nastupali bivši predstavnici ove zemlje Elina Netšajeva (2018.), Getter Jaani (2011.) i Ivo Linna (1996.).

Novi estoski predstavnik europskoj publici će se predstaviti u drugom dijelu prvog polufinala, 14. svibnja.

Komentara 15

 1. Eurosong ne uzdise, ali moze disati s ovom pjesmom. Opceprihvatljiva. Moderna. Kao svaka druga na radiju. To je sve.
  P.s. Ovaj izvodjac mi je prelijep. Vodenjak :).

 2. Ovo je pjesma koju si osjećajno već 100 put čuo samo sa drugim izvođačem jer je ritam već izlizan da ovo nije baš zaslužilo finale!

 3. Je l to do mojih slusalica ili ovaj lik toliko kresti da se ne moze slusati? Ne nije do slusalica 100%
  Svi krajevi mi cepaju mozak. Uzas i moje poslednje mesto za sada. Pored svega toga imam utisak da je ovo obrada neke poznate pesme. Ispascu najveci hejter Estonije ali iz godine u godinu sve gore i gore.

 4. Aviciii is aliveeeeeeeeee!!! Hvala Bogu da su mi Estonci spasili večer. Zasluženi pobjednik. Meni će biti visoko visoko u poretku 🙂 🙂 Stoooorm likeeee thiiis …. trnnrtnrntnrtnrntnrtnr

 5. Desilo se kao što sam i pretpostavio. Victor ili Uku su na kraju ostali. U nekom zadnjem trenu sam htio više da Victor pobijedi, jer su me iskreno balade do sada na Eurosongu smorile. Jako fina pjesma i vrlo šarmantan izvođač. Estonija se može nadati dobrom rezultatu u Tel Avivu.

 6. Bilo je očito da će Victor i Uku biti u superfinalu, između njih dvojice se svakako vodila bitka za pobjedu, koji god od njih dvojice da je pobijedio Estonija bi imala jako dobre šanse za finale Eurosonga

 7. ne znam možda je on nekom i sladak 🙂 ali pesma je čista dvojka (to se zove tek prolazna ocena ) ali do finala teže.
  boring, boring, boring, flat, flat, flat.. zev zev yev 🙂

 8. Gdje mu gitara nestade? Morala sam vratiti da vidim jel’ imao gitaru ili ne!! 🙂 Slatkički mi je! Pjesma mi je super.

 9. Očekivano. Ja zadovoljan. Produkcija, režija, scenografija, atmosfera, revijalni dio sve je bilo stvarno dobro i mnogo sanimljivo. Jedino je ona pauza za vijesti bila bezveze.

Odgovori