Video: Ovako će izgledati redoslijed nastupanja u finalu

Podijeli na Facebook Twitter
Foto ilustracija: Safura izvlači broj 1 u finalu Eurosonga 2010.

Ako imate pjesmu i nastup koji zrače pobjedničkom atmosferom, onda je zaista od malog značaja na kojem rednom broju ćete izvesti svoju pjesmu. No, redni broj nastupanja, a posebno pjesme prije i poslije vaše, mogu donekle utjecati na ukupni dojam.

Pojedini novinari u Beču kao primjer da je bitno iza koga nastupate navode ovogodišnju mađarsku pjesmu predstavnicu. Naime, Mađarska je u prvom polufinalu nastupala poslije energične pjesme iz Srbije. Balada Wars For Nothing, u izvedbi mađarske predstavnice BOGGIE, djelovala je osvježavajuće i na kraju iznenađujuće prolazi u finale.

Stoga nas zanima tko će moći izvući maksimum od svog rednog broja nastupanja u finalu. Pogledajte kako će otprilike zvučati recap svih nastupa u subotnjoj završnici Eurosonga 2015.


Redoslijed nastupanja u finalu

Komentara 4

  1. Ne znam zasto neki misle da je bolje nastupati u drugom dijelu finala ? Kazu da ce pjesma biti zaboravljena ako bude izvođena na početku. Od 2013. su ukinuli da se moze glasati odmah poslije nastupa neke pjesme, nego samo kad je recap, tako da nema nikakve veze kad tko nastupa.

  2. Moji favoriti su slovenija i Albanija , nebi bilo lose i da Španjolska pobijedi, pa Eurosong bude na plazi, zasto ne:)

  3. Belgija je postala glavni hit među publikom u Beču na kladionicama se strelovito popela na sam vrh. Nestvarno dobar nastup uz pjesmu koja vuče na Lorde – Royals. Dobitna kombinacija. Vrlo upečatljivo.

Odgovori