Will Farell za Netflix snima film o Eurosongu

Podijeli na Facebook Twitter

Američki glumac, komičar i producent Will Farell smimit će za Netflix originalni film koji će biti zasnovan po priči o najvećem i najdugovečnijem europskom glazbenom natjecanju.

Komediju o Eurosongu Farell će napisati zajedno s Andrewom Steeleom, koji je poznat po svom radu na serijalu Saturday Night Live. Jessica Elbaum će producirati film zajedno s Farellom za Gary Sanchez Productions, dok će izvršni producent biti Adam McKay.

Will Farell je za Eurosong saznao 1999. godine kada je s natjecanjem upoznala njegova žena, koja je porijeklom Šveđanka. Holivudski glumac je ove godine čak i prisustvao samom događaju u lisabonskoj Altice Areni, a priliku upoznati ga imao je švedski predstavnik Benjamin Ingrosso.

Još uvijek nije poznato kako će izgledati sama priča niti kad će film ugledati svijetlost dana, ali je jasno da natjecanje sa svoja 63 izdanja pruža mnoge mogućnosti za dobru priču.

Will Farell producirao je nedavno objavljenu Netflixovu komediju Ibiza, dok će se krajem prosinca pojaviti u filmu Holmes & Watson, gdje će tumačiti ulogu slavnog detektiva Sherlocka Holmesa.

Odgovori