Za San Marino ponovno ide Serhat

Podijeli na Facebook Twitter
EBU

Najmanji sudionik Eurosonga 2019. ima svog sudionika. Nakon poduljeg čekanja, sanmarinska televizija SMRTV objavila je da će nakon tri godine ovu zemlju ponovno predstavljati turski pjevač Serhat.

– Pripremili smo pjesmu koja ima snažnu poruku. Stoga čekamo dobar trenutak kada ćemo je objaviti – izjavio je Serhat, koji je 2016. bio blizu prolaska u finale (12. mjesto, 68 bodova). Na upit novinara SMRTV-a o žanru pjesme, on se nije htio izjasniti, ali je izjavio kako je postao veliki prijatelj sa čelnicima SMRTV-a, te da mu je San Marino postao drugi dom.

Kako je izjavio glavni ravnatelj sanmarinske televizije Carlo Romeo, oni su jedino bili zainteresirani za projekt, što je bio ključ odabira. Također, njima je ovo značajno jer je ovo njihovo deseto pojavljivanje na Eurosongu, te da su oko Božića finalizirali sve detalje.

Pjesma s kojom će Serhat predstavljati San Marino na Eurosongu 2019., bit će predstavljena krajem veljače.

Uspjeh u SAD-u

Unatoč tome što 2016. u Stockholmu nije uspio uvesti San Marino u finale, Serhat je uspio skrenuti pažnju na sebe u SAD-u. Tijekom 2017. godine za I Didn’t Know zainteresirala se poznata američka pjevačica Martha Wash, koja je odlučila snimiti obradu te pjesme. Obrada novostvorenog dueta došla je do 25. mjesta na US Billboards Dance Club ljestvici.

Komentara 14

  1. Zar vi stvarno mislite da oni uopšte nešto pokušavaju? Ovo je čisto trolanje, i zafrkavanje, i podsjetnik da Evroviziju ne treba shvatati ozbiljno. San Trolino at its finest. Prejako.

  2. Baš mi je drago 😊! I didn’t know mi se sviđao u staroj verziji. Inače, prvi put komentiram, a pratim vas već par godina

  3. Meni su oni super, uvijek svoji, nikad ne odustaju, boli ih briga, samo što lošu reputaciju imaju svih ovih godina, mislim da nisu jedini koji imaju ajmo reći “toliko loše pjesme” a dosta ih se podcjenjuje.

  4. Nemam sta komentirati dok ne cujem pjesmu.
    I eurosong 2016. se odrzao u Stockholmu, a ne u Malmou.

  5. Sanmarinci ovdje očito kalkuliraju i ne zamjeram im. Privući brojnu tursku dijasporu da glasa za njih ako već Turska ne želi sudjelovati.

  6. Nisam nešto pratio Eurosong 2016, ali sam nekad kasnije poslušao njegovu pjesmu. Šta reći, ako bude bilo nešto kao 2016. sumnjam da će ih bilo kakva poruka pjesme progurati u finale. Mada smatram da je Monetta ipak trebala za Tel Aviv XD. Mada bolji izbor izvođača nego prošle godine.

  7. ???? vidio sam sad video na ESC kanalu i dalje sam zbunjen. Šta je sa onim silnim ljudima koji su govorili da će predstavljat zemlju? Ajd barem mi je drago da onaj ken nije predstavnik!

Odgovori