Započela pretprodaja ulaznica za “Doru 2019.”

Podijeli na Facebook Twitter
Foto: Luna Janić (eurosong.hr)

Za hrvatske fanove Eurosonga godinu koja je tek započela obilježit će povratak hrvatskog izbora za Eurosong Dora. Opatijska sportska dvorana Marino Cvetković odabrana je kao mjesto u kojoj će se održati Dora 2019., sa željom približavanja mlađim generacijama fanova.

Danas je u pretprodaju krenula ulaznica za Doru 2019., koja će se održati 16. veljače, i to po cijeni od 50 kuna za slobodno sjedenje na tribini. Ulaznice se mogu kupiti u uredu Festivala Opatija (jednog od službenih partnera HRT-a za organizaciju), preko portala Moje karte ili na njihovim prodajnim mjestima.

Natječaj za pjesme koje će se natjecati na Dori traje još osam dana, a sve detalje možete pogledati na ovoj poveznici.

Komentara 11

 1. Kupio dvije karte. Jednu za najvećeg fana mene. Druga će biti za nekoga dok se sve rasproda da ga/ju razveselim.:)

 2. Stvarno nisam očekivao tako povoljnu cijenu ulaznica. Nadam se da će biti puta dvorana i dobra atmosfera.
  – Kako nam se kraj natječaja približava kopka me dosta pitanja vezano za samu Doru, ali kopka me i znatiželja za samo natjecanje. Recimo, hoće li nam HRT objaviti koliko su pjesama zaprimili na natječaju; koliko će im trebati da izaberu finaliste; tko će sjediti u žiriju za odabir finalista (imenom i prezimenom); pa me zanima hoće li strani autori slati kvalitetne pjesme, a naš žiri ih zakinuti za mjesto finalista jer eto ”Ibrica Jusić, Tereza Kesovija” trebaju nastupati na Dori zbog imena (to vrijedi i za npr. Giuliana, Šuput, Bačić, etc. koji bi se eventualno prijavili s lošim pjesama; očekujem što više mladih pjevača). Hoću reći da se nadam da ovi koji biraju finaliste neće gledati na ime izvođađa ili tekstopisca, nego isključivo na pjesmu… Pa me zanima koliko će uopće biti stranih autora, koliko pjesama na stranom jeziku; hoće li pustiti snippete pjesama? kada?… Samo želim da HRT bude transparentniji nakon završetka natječaja
  – Vjerujem da će ovogodišnja pobuditi veliko zanimanje, pogotovo što ju, u ovom formatu, nismo imali već 9 godina … i nadam se da će pjesme biti u duhu sa ovim modernijim vremenom, nego što su to bile pjesme do 2010. godine

 3. Ja kupio svoju ulaznicu 🙂 Nadam se da će nas biti u Opatiji toga vikenda!
  Mali info što se tiče ideje organizatora za plan same dvorane (ovo stoji u opisu događaja pri kupnji ulaznica):

  “Želja nam je da nova Dora bude vizualno jaka, eurovizijski osmišljena, moderna i atraktivna. Vjerujemo da će publika biti brojna i aktivna, a tzv. green room je zamišljen unutar dvorane okružen publikom.”

  Ja očekujem da sve bude na nivou jer kad HRT sebi nešto zacrta tada to i ispuni. Sve se može kad se hoće 🙂 Nadam se da ulazimo u jednu lijepu i uspješnu eru Lijepe naše na Eurosongu! 🙂

 4. Bravo za ovako povoljne cijene ulaznica. Očekujem da Dora bude nesto kao hrt-ova emisija A-strana. Spontano, a opet produkcijski odlicno napravljeno.
  I da nadam se da HRT puca na visok rezultat kao prije 20godina u Izraelu.

 5. Evo mene nakon blagdana i odmora… Ulaznice uopće nisu skupe ali nažalost zbog drugih razloga neću moći ići. Planira li tko ovdje biti na Dori? Bilo bi super kad bi dvorana bila ispunjena fanovima natjecanja, a ne političarima i umirovljenicima.

Odgovori