Želje za 2019.: Hrvatska (pjevači)

Podijeli na Facebook Twitter

Nakon što smo prošli tjedan otvorile specijal s pjevačicama koje želimo vidjeti za Hrvatsku u Tel Avivu, vrijeme je za njihove muške kolege. Koja tri izvođača su se našla na radaru naših dama, saznajte u nastavku. Napominjem(o) kako će ovdje biti pokazan isključivo osobni izbor autoricā, ali dobrodošli ste ostaviti svoje prijedloge dolje u komentarima.


KEDŽO (Andrea)

Iskreno, jednostavno nemam boljih ideja kad je odabir pjevača u pitanju. Čini mi se da Kedžo jedini ima cijeli paket. Osim što je zgodan i talentiran, pjesme mu čak zvuče svjetski. Nekako imam dojam da bi nas Kedžo predstavio dobro i s pjesmom na engleskom jeziku. Budući da se već ove godine šuškalo da bi na Kedžo mogao predstavljati, nadam se da bi se to 2019. moglo i ostvariti. Pošto se Dora vraća po svemu sudeći, apeliram na sve navedene pjevače, pjevačice i grupe u ovom specijalu da se prijave.


MATIJA CVEK (Marija)

S obzirom da je Damir Kedžo prva pomisao na muškog izvođača kojeg mnogi želimo vidjeti na eurovizijskoj sceni pa i ja, a o čijoj je kvaliteti suvišno pričati, ja ću se ipak osvrnuti na jedno ime koje me se dojmilo prilikom gledanja HRT-ovog šoua A strana, a onda i nastupom na eurovizijskoj pozornici u Kijevu. Matija Cvek izuzetno je talentirani mladi glazbenik kojeg je publika imala prilike čuti prije svega na brojnim svirkama uživo i uvjeriti se kako funkcionira pred najstrožim kritičarima – njima samima. Veliki mu nastupi, kao što sam i spomenula nisu strani, a prednost mu je i iskustvo eurovizijske pozornice gdje je uz Jacquesa itekako puno mogao naučiti. Njegov bi budući repertoar mogao biti zanimljiv, a moderan zvuk i scenska drskost mogla bi mu biti prednost. Kako se uvelike šuška o povratku Dore, moram priznati da bih ovog izvođača definitivno voljela vidjeti u natjecateljskom tonu.


SAŠA LOZAR (Luna)

Hello, my name is Luna and I’m a SašaTiniKedžostan. No kako sam Kedžu već napisala kao želju još prije dvije godine, a Andrea ga je sada ponovila, onda moram naći nekog drugog pjevača. Ove godine, moj je izbor pao na jednog preostalog člana STK koji se bavi glazbom, a čiju pjesmu gotovo svakodnevno čujem na radiju. Saša Lozar već je petnaest godina u glazbenim vodama, a osim što pjeva, radi kao DJ na Anteni Zagreb. Kao i u Majinom slučaju, druga sezona TLZP-a je pokazala da se radi o pjevaču koji bi odradio svoj zadatak na vrhunskoj razini čak i da dobije ovogodišnju sanmarinsku pjesmu, a i mislim da je zakinut kao i hrpa drugih pjevača s nazovimoje Dore 2011.

Koji pjevač bi bio idealan hrvatski predstavnik prema Vašem mišljenju? Prokomentirajte s nama ispod teksta!

Komentara 11

  1. Marko Kutlić definitivno, ima perfektan glas i sjajno ga je slušati. Uz njega sjajan izbor bi bio Marko Škugor.

  2. Trenutno nitko od muških pjevača mi ne privlači previše pažnje. Inače, SVT sutra od 13 sati na press konferenciji predstavlja voditelje Melodifestivalena! Prikladno, još samo 100 dana do početka natjecanja 🙂

  3. Kedžo of kors.. On mi je prvi izbor, a odma nakon njega Marko Kutlić, lik ima brutalan glas, a svaka nova pisma sve bolja, najnovija U kapi tvoje ljubavi top! :)))

  4. Bardzo liczę , że Kedzo pojedzie do Tel Aviv jako reprezentant ma potencjał plus mocny wokal ,a z utworem po chorwacku też był dał radę

  5. ja ne bi nikoga od pjevaca, pogotovo ne Kedzu. lik je prenaporan i dosadan. bolje Jacquesa vratit

  6. Najvjerovatnije će Kedžo i predstavljati Hrvatsku sljedeće godine jer se već dugo spekuliše da bi on mogao biti hrvatski predstavnik za Pjesmu Evrovizije.

  7. Kedžo. Definitivno, a može i sa ovom novom pjesmom Šuti. Pjesma je dobra, spot savršen, trebalo bi ju skratit samo nekih 20 sekundi. Nastup bi morao biti mističan, seksi, nešto kao u spotu sa 4 plesačice. TOP 10 zagarantiran.

Odgovori