Kako zvuči kada pobjednica Eurosonga obradi pjesmu?

Podijeli na Facebook Twitter
EBU

Poznato je da se pobjednica Eurosonga 2013. Emmelie de Forest ove godine vraća na Eurosong i to kao ko-autorica skladbe koja će predstavljati Ujedinjeno Kraljevstvo u Kijevu. No, kako bi predstavnici ove otočne zemlje Lucie Jones pružila još više podršku, Emmelie je odlučila na svom YouTube kanalu postaviti live izvedbu pjesme Never Give Up On You.  Kako zvuči kada jedna pobjednica najvećeg europskog glazbenog natjecanja obradi natjecateljsku pjesmu, poslušajte u videu ispod.

Kako je UK članica BIG 5, Lucie će pjesmu Never Give Up On You, čiji su autori pored Emmelie i Daniel Salcedo i Lawrie Martin, izvesti u velikom finalu koje je zakazano za 13. svibanj.

UK 2017. – forum 

Komentara 17

 1. @blink

  džudžane jedan! kadar bi nam vamo dali neki gramaktički tekst vidijo bi unda ko zna ponešta a ko zna sve iz našeg najlipšeg i najpivnijeg jezika na svitu – hrvackog!
  ja mežem oćeš književni oćeš štokavski oćeš purgerski oćeš čakavski ma volja te birat TO JE BOGATSTVO NAŠE!
  ali znadem ja šta oćeš ti meni reć

 2. Emmelie je obojala kosu, ako je prije četiri godine imala plavu. Mislim da joj bolje pristaje plava kosa.

 3. @escjopa Imaš pravo. 🙂
  Zbog ćirilice, zbog ruskog jezika i zbog komentara jednoga kolege sa stranice koji je glasio “Rusija neće nastupati na Eurosongu”,pomislio sam da je točna njegova izjava. Možda nije službeno,ali ja vjerujem da je ovo otiplo toliko daleko i da se Rusija neće natjecati. Ostaje na tome “ja mislim.” Službenog odustajanja očito još nema.

 4. @angelo96
  ja znadem nesto ruskog i ovdi ne pise da rusija odustaje nego se iznosi samo stav ukrajinskog precjednika da su rusi namjerno ih provocirali jer su im pravila poznata i da se na krim meze unic samo iz ukrajine.

 5. @atase1 Ne znam,ali neki dan (čitaj “prije dan dva”) netko je objavio u komentaru link ruske neke stranice gdje piše nezz šta jer je bilo na ćirilici,ali taj lik koji je objavio taj link rekao je da se radi o odustajanju ,konačnom odustajanju Rusije od Eurosonga. Tako da Ataše,pregledaj komentare svih objava zadnja 1-3 dana. Drugi odogovor ti ne mogu dati:/ Ali obzirom da nitko od medija još nije prenio sudbinu Julije vjerojatno opet dolazimo do toga da ovo odustajanje je i dalje ubitno i da nije konačno.

 6. meni jedna od najgorih pobjednica IKAD.

  ali karma je bitch, nakon te pobjede kola za DEN krenula nizbrdo

 7. Vidis meni bas suprotno… obozavam Only Teardrops i jos i dan danas ponekad poslusam. Sjecam se da tad nisam pratio esc nego sam samo gledao finale i ja i brat smo cim smo je culi u finalu odmah rekli da je najbolja da treba pobijedit. Tad sam bio jedan od onih koji prvi puta cuju sve pjesme 😂😂😂

 8. Za mene je ona jedna od najlošijih pobjedica, a i sam ESC 2013 mi je mozda i najgore izdanje eurosonga u posljadnjih 10 godina.

 9. Eurosong.hr danas mi se jako sviđate…Svako malo novi članak. Bravos :))

Odgovori