SVT objavila lokacije Eurocluba i eurovizijskog sela – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

SVT objavila lokacije Eurocluba i eurovizijskog sela

  2 min za čitanje   2 komentara

Danas je švedska nacionalna televizija SVT potvrdila mjesto ceremonije otvaranja, kao i lokacije Eurocluba i eurovizijskog sela – sve u srcu Stockholma.

Ceremonija otvaranja 61. Eurosonga će se održati u Gradskoj vijećnici u Stockholmu. Jedna od gradskih najprepoznatljivijih znamenitosti bila je domaćin svečanosti i 2000. godine, kada je Eurosong posljednji put održan u Stockholmu.

Euroclub, službeni party mjesto za sve delegacije i akreditirane novinare, bit će smješten u mjestu koje će se namjenski izgraditi za ovu priliku pokraj fontane ispred kraljevske palače. Sve do prošle godine Euroclub je bio otvoren puna dva tjedna, ugošćavajući puno poznatih lica i koncerata. Zasada još nije poznato koliko će ove godine Euroclub trajati.

Eurovizijsko selo, službena fan zona, ove će se godine smjestiti  u Kungsträdgårdenu. U proteklim godinama, eurovizijsko selo je ugostilo nastupe uživo iz polufinala i velikog finala Eurosonga te je bilo veliko okupljalište za sve isto istomišljenike.

Sve odabrane lokacije nalaze se na maloj pješačkoj udaljenosti te će pružiti savršeni ambijent za brojne posjetitelje i aktivnosti koje će se održati u svibnju.

Izbor stockholmske gradske vijećnice za svečanosti otvaranja Eurosonga i Kraljevskog vrta za eurovizijsko selo su pravi izbor, ali ono što će se izdvojiti je jedinstveno mjesto Eurocluba koje će pružiti pravu čaroliju –  rekao je producent predstojećeg Eurosonga Christer Bjorkman.

Podsjetimo još da će se ždrijeb koji će odrediti koje će zemlje sudjelovati u kojim polufinalnim večerima održati u ponedjeljak 25. siječnja posebnom ceremonijom.

Podržite Eurosong.hr

Znate li da sav sadržaj na portalu radimo volonterski, iz ljubavi prema Eurosongu, izvođačima i zajednici fanova?

Ako vam se sviđa što radimo, podržite nas!

Iza svega što vidite stoji 17 vrijednih fanova koji izdvajaju vrijeme, trud i novac za održavanje stranice, a kako bismo izvještavali s događanja sami plaćamo i putovanja i smještaj na Dori i Eurosongu.

Kako bismo i dalje mogli biti tu za vas i donositi vam zanimljive sadržaje, donirajte i pomozite da eurosong.hr ostane mjesto okupljanja za sve fanove iz regije.

Donirajte
0
PODIJELI ČLANAK

Rasprava2

  1. Lahor — 9. siječnja 2016. u 18:43

    bla bla bla, dajte nam neke konkretne informacije SVT. koji je slogan Eurosonga 2016., kako izgleda logo, kakva će biti scena… prošle godine smo ove detalje saznali puno ranije.
    a uz to imamo i rekordan broj zemalja sudionica, a opet minimalan broj vijesti. nadam se da je ovo zatišje pred buru i da uskoro kreće prava groznica s izborima diljem Europe.

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje! Prijavi se?