Regionalna Hitovizija 2024: Debitanti i povratnik u borbi za Hit sezone – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

Regionalna Hitovizija 2024: Debitanti i povratnik u borbi za Hit sezone

  3 min za čitanje   1 komentar

Jedna jako uzbudljiva i za Hrvatsku najuspješnija eurovizijska sezona ikad je došla svom kraju. Kako bismo ovu sezonu dostojno ispratili odlučili smo prisjetiti se svih onih pjesama iz ove sezone koje i dalje redovito slušamo, a nisu pronašle svoj put do eurovizijske pozornice. Kroz sljedećih pet članaka ćemo vam prezentirati pjesme koje smo internom anketom odabrali za Regionalnu Hitoviziju.

Pratitelji našeg Instagram profila će putem story anketa na profilu moći glasovati, odnosno dodijeliti palac gore za svoje favorite. Paralelno s Instagram story anketama će naši čitatelji moći svojim glasovima u anketi svakog članka dodijeliti glas za po njihovom mišljenju najbolju pjesmu. Svaka anketa na portalu trajat će 60 sati, odnosno dva i pol dana, dok će Instagram story ankete trajati 24 sata od trenutka objave. Nakon završetka obje ankete, zbrojit ćemo glasove obje ankete i tako ćemo dobiti pobjednika svake skupine, odnosno članka.

U finale projekta Regionalne Hitovizije ulazi izvođač s najviše glasova u svojoj skupini. Tako ćemo u finalu projekta imati pet izvođača, odnosno Top 5 Regionalne Hitovizije. Zatim ćemo ponovno održati glasovanje kao i u prvom krugu, odnosno putem ankete na portalu u članku, te putem story ankete na našem Instagram profilu.

ERNA

Erna Imamović nam se u svom debitantskom nastupu na Dori predstavila autorskom pjesmom How Do You Love Me. Aranžman je uradio Gabor Racz. Erna je svoju pjesmu predstavila u prvom polufinalu, ali nažalost nije uspjela osvojiti mjesto u finalu Dore.

Filip Baloš

Nakon prošlogodišnjeg uspjeha na Pesmi za Evroviziju, na srpski nacionalni izbor se vratio Filip Baloš. Filip se u drugom polufinalu predstavio pjesmom Duga je noć. Za svoju izvedbu je osvojio četiri boda i ukupno deseto mjesto drugog polufinala, što nije bilo dovoljno za prolazak u finale nacionalnog izbora. Pjesmu Duga je noć potpisuju Filip Baloš i Ivana Lukić.

Lena Kovačević

Jedna od debitantskica na srpskom nacionalnom izboru je bila Lena Kovačević koja se predstavila pjesmom Zovi me Lena. Pjesmu Zovi me Lena potpisuju Darko Dimitrov, Robert Bilbilov i Vladimir Danilović. Lena je za svoju izvedbu u prvom polufinalu osvojila 10 bodova i peto mjesto polufinala, dok je u finalu Pesme za Evroviziju osvojila šest bodova i ukupno deveto mjesto nacionalnog izbora.

Vinko Ćemeraš

Debitant na Dori 2024. je bio Vinko Ćemeraš koji se predstavio pjesmom Lying Eyes. Pjesmu Lying Eyes potpisuju Srđan Sekulović Skansi i sam Vinko Ćemeraš. Vinko je za svoju izvedbu u finalu Dore osvojio 82 boda, što ga je smjestilo na drugo mjesto.

Nakon što smo se prisjetili koje su rezultate ostvarili izvođači koji su pronašli svoje mjesto u regionalnoj Hitoviziji, pozivamo vas da u story anketama na našem Instagram profilu dodijelite “palac gore” za sve one pjesme koje još uvijek rado slušate i želite ih vidjeti u finalu regionalne Hitovizije. Glasovati možete i u anketi u nastavku.

anketa 2198

Koja pjesma treba postati hit regionalne Hitovizije?

Ukupno glasova: 134

  • Vinko Ćemeraš - Lying Eyes [73 / 54%]
  • Filip Baloš - Duga je noć [24 / 18%]
  • Lena Kovačević - Zovi me Lena [22 / 16%]
  • ERNA - How Do You Love Me [15 / 11%]
Svoje dojmove i favorite podijelite u komentarima, te na našim društvenim mrežama.

Podržite Eurosong.hr

Znate li da sav sadržaj na portalu radimo volonterski, iz ljubavi prema Eurosongu, izvođačima i zajednici fanova?

Ako vam se sviđa što radimo, podržite nas!

Iza svega što vidite stoji 17 vrijednih fanova koji izdvajaju vrijeme, trud i novac za održavanje stranice, a kako bismo izvještavali s događanja sami plaćamo i putovanja i smještaj na Dori i Eurosongu.

Kako bismo i dalje mogli biti tu za vas i donositi vam zanimljive sadržaje, donirajte i pomozite da eurosong.hr ostane mjesto okupljanja za sve fanove iz regije.

Donirajte
6
PODIJELI ČLANAK

Rasprava1

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje! Prijavi se?