Regionalna Hitovizija 2024: Bedem, Dom, Nebo i Plamen – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

Regionalna Hitovizija 2024: Bedem, Dom, Nebo i Plamen

  3 min za čitanje   1 komentar

Došli smo do sredine našeg specijala Regionalna Hitovizija 2024. u kojem se prisjećamo pjesama koje su obilježile ovu sezonu nacionalnih izbora u regiji.

U prva dva članka smo vam predstavili osam od ukupno dvadeset izvođača koje su naši urednici za vas izdvojili i čije pjesme i dalje rado slušaju i smatraju hitovima. Danas vam predstavljamo nova četiri izvođača, a vi za svoje favorite možete glasovati na Instagram profilu eurosong.hr u story anketama, te u anketi na kraju ovog članka.

Hristina

Bivša natjecateljica X Factor Adria, Hristina Vuković nam se predstavila autorskom pjesmom Bedem. Hristina je svojom izvedbom pjesme Bedem osvojila tri boda što ju je smjestilo na deseto mjesto ukupnog poretka finala Pesme za Evroviziju.

Iva Lorens

Mlada beogradska glazbenica i kantautorica Iva Mišović poznatija kao Iva Lorens nam tijekom ovogodišnje Pesme za Evroviziju predstavila pjesmom Dom koju Iva zajednički s Andrijom Gavrilovićem potpisuje. Iva Lorens je za svoju izvedbu osvojila mjesto u finalu nacionalnog izbora, te je s osvojena dva boda završila kao 12. u ukupnom poretku Pesme za Evroviziju.

James Night

Mladi vinkovački glazbenik Leonardo Šajin poznatiji kao James Night je tijekom drugog polufinala ovogodišnje Dore izveo pjesmu pod nazivom Nebo plače. Na žalost mnogih nije pronašao svoje mjesto u finalu Dore, ali je ostao u pamćenju mnogih.

Marcela

Jedna od debitantica ovogodišnje Dore i želja mnogih eurovizijskih fanova Marcela Oroši nam se predstavila pjesmom Gasoline. Pjesmu potpisuju Bjørgen van Essen, Daniël van den Brink, Délano Ladurner i Marcela Oroši. Marcela je svojom izvedbom zapalila pozornicu, te je osvojila ukupno 59 bodova što joj je bilo dovoljno za šesto mjesto ovogodišnje Dore.

Nakon što smo se prisjetili koje su rezultate ostvarili izvođači koji su pronašli svoje mjesto u regionalnoj Hitoviziji, pozivamo vas da u story anketama na našem Instagram profilu dodijelite “palac gore” za sve one pjesme koje još uvijek rado slušate i želite ih vidjeti u finalu regionalne Hitovizije. Glasovati možete i u anketi u nastavku. Anketa je otvorena do četvrtka, 08. kolovoza u 23:59h.

anketa 2200

Koja pjesma treba postati hit regionalne Hitovizije?

Ukupno glasova: 100

  • Marcela - Gasoline [48 / 48%]
  • James Night - Nebo plače [21 / 21%]
  • Iva Lorens - Dom [17 / 17%]
  • Hristina - Bedem [14 / 14%]
Svoje dojmove i favorite podijelite u komentarima, te na našim društvenim mrežama.

Podržite Eurosong.hr

Znate li da sav sadržaj na portalu radimo volonterski, iz ljubavi prema Eurosongu, izvođačima i zajednici fanova?

Ako vam se sviđa što radimo, podržite nas!

Iza svega što vidite stoji 17 vrijednih fanova koji izdvajaju vrijeme, trud i novac za održavanje stranice, a kako bismo izvještavali s događanja sami plaćamo i putovanja i smještaj na Dori i Eurosongu.

Kako bismo i dalje mogli biti tu za vas i donositi vam zanimljive sadržaje, donirajte i pomozite da eurosong.hr ostane mjesto okupljanja za sve fanove iz regije.

Donirajte
0
PODIJELI ČLANAK

Rasprava1

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje! Prijavi se?