Regionalna Hitovizija 2024: Dame u borbi za regionalni hit sezone – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

Regionalna Hitovizija 2024: Dame u borbi za regionalni hit sezone

  3 min za čitanje   Napiši prvi komentar

Stigli smo do četvrte stanice puta prema otkrivanju regionalnog hita sezone. U našem specijalu Regionalna Hitovizija 2024. se prisjećamo pjesama koje su obilježile ovu sezonu nacionalnih izbora u regiji.

U prethodna tri članka smo vam predstavili 12 od ukupno 20 izvođača koje su naši urednici za vas izdvojili i čije pjesme i dalje rado slušaju i smatraju hitovima. Danas vam predstavljamo nova četiri izvođača, a vi za svoje favorite možete glasovati na Instagram profilu eurosong.hr u story anketama, te u anketi na kraju ovog članka.

Kat Dosa

Mlada Katarina Cardoso, umjetničkog imena Kat Dosa nam se tijekom ovogodišnje Pesme za Evroviziju predstavila pjesmom Tajni začin koju potpisuju Bojana Vunturišević i Slobodan Veljković COBY. Kat Dosa je svojom izvedbom osvojila dva boda što ju je smjestilo na 12. mjesto drugog polufinala.

Lu Dedić

Jedna od debitantica ovogodišnje Dore je bila Lu Dedić koja nam se predstavila pjesmom Plavi leptir koju potpisuje Miro Lesić. Lu Dedić je otvorila drugo polufinale Dore, ali nažalost nije uspjela osvojiti dovoljno bodova za ulazak u finale izbora.

Natalie Balmix

Zagrebačka pjevačica u usponu Natalie Rajković, umjetničkog imena Natalie Balmix nam se tijekom ovogodišnje Dore predstavila pjesmom Dijamanti koju uz samu Natalie potpisuju Darko Dimitrov, Lazar Cvetkoski i Robert Bilbilov. Natalie je u finalu Dore osvojila 35 bodova i ukupno 10. mjesto nacionalnog izbora.

Zorja

Sada već poznato ime srpskog nacionalnog izbora je zasigurno Zorica Pajić poznatija kao Zorja. Zorja nam se predstavila pjesmom koja nosi naziv Lik u ogledalu. Pjesmu uz Zorju potpisuju njezin suprug Lazar Pajić, te Vladan Maksimović.

Zorja je svojom izvedbom osvojila ukupno 17 bodova što joj je bilo dovoljno za treće mjesto, iako je imala jednako bodova kao drugoplasirana Breskvica koja je završila ispred zbog većeg broja bodova kod publike.

Nakon što smo se prisjetili koje su rezultate ostvarili izvođači koji su pronašli svoje mjesto u regionalnoj Hitoviziji, pozivamo vas da u story anketama na našem Instagram profilu dodijelite “palac gore” za sve one pjesme koje još uvijek rado slušate i želite ih vidjeti u finalu regionalne Hitovizije. Glasovati možete i u anketi u nastavku. Anketa je otvorena do subote, 10. kolovoza u 23:59h.

anketa 2201

Koja pjesma treba postati hit regionalne Hitovizije?

Ukupno glasova: 103

  • Natalie Balmix - Dijamanti [45 / 44%]
  • Zorja - Lik u ogledalu [44 / 43%]
  • Kat Dosa - Tajni začin [10 / 10%]
  • Lu Dedić - Plavi leptir [4 / 4%]
Svoje dojmove i favorite podijelite u komentarima, te na našim društvenim mrežama.

Podržite Eurosong.hr

Znate li da sav sadržaj na portalu radimo volonterski, iz ljubavi prema Eurosongu, izvođačima i zajednici fanova?

Ako vam se sviđa što radimo, podržite nas!

Iza svega što vidite stoji 17 vrijednih fanova koji izdvajaju vrijeme, trud i novac za održavanje stranice, a kako bismo izvještavali s događanja sami plaćamo i putovanja i smještaj na Dori i Eurosongu.

Kako bismo i dalje mogli biti tu za vas i donositi vam zanimljive sadržaje, donirajte i pomozite da eurosong.hr ostane mjesto okupljanja za sve fanove iz regije.

Donirajte
6
PODIJELI ČLANAK

Još nema komentara. Neka tvoj komentar bude prvi?

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje! Prijavi se?