Regionalna Hitovizija 2024: Mladost i iskustvo – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

Regionalna Hitovizija 2024: Mladost i iskustvo

  3 min za čitanje   1 komentar

Stigli smo do posljednje skupine prvog kruga našeg pecijala Regionalna Hitovizija 2024. U ovom specijalu se prisjećamo pjesama koje su obilježile ovu sezonu nacionalnih izbora u regiji, a nisu pronašle svoj put prema eurovizijskoj pozornici.

U prethodna četiri članka smo vam predstavili 16 od ukupno 20 izvođača koje su naši urednici za vas izdvojili i čije pjesme i dalje rado slušaju i smatraju hitovima. Danas vam predstavljamo posljednja četiri izvođača regionalne Hitovizije 2024., a vi za svoje favorite možete glasovati na Instagram profilu eurosong.hr u story anketama, te u anketi na kraju ovog članka.

Bojana X David

Bojana Radovanović i David Radosavljević su nam se tijekom ovogodišnje Pesme za Evroviziju predstavili pjesmom No No No. Pjesmu No No No potpisuju Boris Subotić i Violeta Mihajlovska. Bojana X David su u finalu srpskog nacionalnog izbora osvojili šest bodova i ukupno sedmo mjesto.

Damir Kedžo

Nesuđeni hrvatski predstavnik na otkazanom Eurosongu 2020. godine, Damir Kedžo nam se na ovogodišnjoj Dori predstavio pjesmom Voljena ženo koju autorski potpisuje Ante Pecotić. Damir Kedžo je u finalu Dore osvojio 73 boda i ukupno četvrto mjesto.

eugen

Mladi hrvatski glumac Eugen Stjepan Višić nam se na ovogodišnjoj Dori predstavio pjesmom tišine. Pjesmu potpisuju Anja Grabovac i sam Eugen Stjepan Višić. Eugen je u finalu Dore osvojio 41 bod i ukupno osmo mjesto.

Konstrakta

Bivša srpska predstavnica Ana Đurić Konstrakta nam se na srpski nacionalni izbor vratila pjesmom Novo, bolje. Pjesmu uz Konstraktu potpisuju Jovan Antić u Milovan Bošković. Konstrakta je u finalu Pesme za Evroviziju osvojila 16 bodova što joj je bilo dovoljno za četvrto mjesto u ukupnom poretku.

Nakon što smo se prisjetili koje su rezultate ostvarili izvođači koji su pronašli svoje mjesto u regionalnoj Hitoviziji, pozivamo vas da u story anketama na našem Instagram profilu dodijelite “palac gore” za sve one pjesme koje još uvijek rado slušate i želite ih vidjeti u finalu regionalne Hitovizije. Glasovati možete i u anketi u nastavku. Anketa je otvorena do ponedjeljka, 12. kolovoza u 23:59h.

anketa 2202

Koja pjesma treba postati hit regionalne Hitovizije?

Ukupno glasova: 103

  • Konstrakta - Novo, bolje [64 / 62%]
  • eugen - tišine [20 / 19%]
  • Bojana X David - No No No [10 / 10%]
  • Damir Kedžo - Voljena ženo [9 / 9%]
Svoje dojmove i favorite podijelite u komentarima, te na našim društvenim mrežama.

Podržite Eurosong.hr

Znate li da sav sadržaj na portalu radimo volonterski, iz ljubavi prema Eurosongu, izvođačima i zajednici fanova?

Ako vam se sviđa što radimo, podržite nas!

Iza svega što vidite stoji 17 vrijednih fanova koji izdvajaju vrijeme, trud i novac za održavanje stranice, a kako bismo izvještavali s događanja sami plaćamo i putovanja i smještaj na Dori i Eurosongu.

Kako bismo i dalje mogli biti tu za vas i donositi vam zanimljive sadržaje, donirajte i pomozite da eurosong.hr ostane mjesto okupljanja za sve fanove iz regije.

Donirajte
0
PODIJELI ČLANAK

Rasprava1

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje! Prijavi se?